Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (211)

plakát

Vedlejší produkt - Epizoda 2 (2024) (epizoda) 

Druhej díl proti prvnímu celkem zklamání. Jenom se dokola žvanilo a Hofmann neměl skoro žádnej prostor. Snad to trojka napraví.

plakát

Polda - Série 6 (2024) (série) 

Snad už opravdu poslední série, jinak to bude velký špatný. Ani tahle už vznikat nemusela. Už to začalo zavánět telenovelou...

plakát

Polda - Konec (2024) (epizoda) 

Tak to se hodně nepovedlo. Drsoň skončil na starý kolena v havajský košili a žabkách. Hmmm... to už by snad bylo lepší, kdyby šel do registrovanýho partnerství s Mrázem. Hlavně ať už netočí další série, nebo z toho bude další nekonečná a nekoukatelná primácká sračka typu ZOO a dalších asi tisíc  nesmyslů, který slouží jen jako vycpávka pro reklamy a lék na spaní pro nemajetné spoluobčany. Ani tahle šestá série nebyla už to, co dřív. Ale na Primu to byl stále velký nadprůměr.

plakát

Přišla v noci (2023) odpad!

Jakej blbec k tomuhle mohl napsat komedie??? Je to píčovina, která se nedá dokoukat do konce.

plakát

Trestná lavice (2005) 

Ty vole, kráčející imitace Eminema 😂 konec citace. Ten film baví 👍

plakát

Lukas (2018) 

Nikdo z nás nemládne. Ani JCVD.

plakát

Polda - Odpal (2024) (epizoda) 

Nejlepší byl v tomhle díle Mráz. Jak jim naklepal masíčko :-))) já vám dám BIO !!! Pobavil. Jo a za žáby taky hvězda. Jinak je to furt dokola. Ale na Primu je to zase luxusní zboží, to se musí nechat.

plakát

Stříbrná pila (1978) (seriál) 

Pozor spojler: Stáňa se vrací, Stáňa se hledá, Stáňa se našel. A končí po čtyřicítce život? Nekončí, soudruzi. Práci čest a lesu zdar. A to je všechno.

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Poslední facka (2024) (epizoda) 

Zatím nejlepší díl. Lněnička je naprosto famózní a Uhlík celkem taky ujde, akorát ta fyzická podoba s Hojerem tam moc není. Ale to nevadí, tahle série je prostě "pošmak" :-)