Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Biografie (4)

Cortland Woodard (herec)

03.01.2022

Cortland Blake Woodard vyrostl na předměstí New Orleans. Jeho bratr je po následcích mozkové obrny upoután na invalidní vozík. Po dokončení střední školy působil u amerického námořnictva a živil se také jako fitness model.V jeho filmografii se objevuje několik nezávislých hororů. Jedním z nich je v distribuci uváděn pod dvěma… (více)

Brett Edwards (herec)

09.08.2015

Brett Edwards pochází z Louisville, největšího města amerického státu Kentucky. V mládí se věnoval divadelnímu herectví, pohyboval se v prostředí herců místního divadla Actors Theatre. Po dokončení střední školy studoval PR & reklamu na katolické Daytonské univerzitě v sousedním Ohiu. Studium v roce 2009 završil ziskem… (více)

Colton Haynes (herec)

26.12.2011

Ačkoliv se Colton narodil v Kansasu, většina jeho rodiny má kořeny v sousední Oklahomě. Část jeho předků je příslušníky domorodého kmenu Čerokézů. Svou kariéru odstartoval jako manekýn v 15 letech, kdy se přestěhoval do New Yorku a s fotografem Brucem Weberem nafotil sérii snímků pro značku Abercrombie & Fitch. Následovala… (více)

Kaige Chen (režisér / herec / scenárista)

18.02.2011

Čchen Kchaj-ke se sice narodil v Pekingu, ale jeho rodina má kořeny nedaleko města Fu-čou v provincii Fu-ťien. Jeho otec, Čchen Chuaj-aj, byl známým čínským režisérem. Od počátku 50. let až do své smrti v roce 1994, s nucenou přestávkou během probíhající kulturní revoluce, natočil přes 30 filmů. Čchen Kchaj-ke tedy pokračuje v… (více)

Reklama