Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

SOWA Social Awards Slovakia 2023 (2023) (pořad) odpad!

Skúsil som dať 5 hviezdičiek zo srandy, že aké to spraví zmeny v hodnotení programu, ale musel by som sa sám pred sebou hanbiť. Tá 0% od užívateľov je zaslúžená. Dúfam, že budúci ročník sa už neuskutoční. Načo? Tých pár ľudí, čo to sledovali mohli pozvať do publika a potom na banket ako odmenu alebo za trest.

plakát

Pravoslávna liturgia Humenné (2023) (pořad) 

Medzi slúžiacimi je otec Ľuboš z našej farnosti a ako "miništranti" sú 2 spolužiaci mojej priateľky študujúci s ňou na Pravoslávnej bohosloveckej fakulte v Prešove.

plakát

Ministři (2018) (seriál) odpad!

Chcel by som vidieť, či by všetci tí, čo v tomto účinkujú, išli hrať aj do rovnakého programu keby bol naopak... Satira z opozície a jej predstaviteľov. Napríklad predstaviteľa čo fajčí marihuanu - ten by dával riadne vtipy v seriáli, alebo pána, čo vrátil pozemky v Tatrách..... Tam by sa už toľko nesmiali tí herci....... Jediné pozitívum aj to iba pre hercov tejto zlátaniny je vo výplate, ktorú dostali tí herci čo tam hrali.

plakát

Osobnosti duchovného života (1998) (seriál) 

Dávam 5 hviezd ale iba zato, že tam bol Jozef Kútnik - Šmálov z Hubovej. V dokumente bolo vidieť môj rodný dom, kde som strávil detstvo.

plakát

Pravoslávna bohoslužba (2016) (pořad) 

Pravoslávne bohoslužby nebývajú často v TV. Síce veľa nerozumiem, ale poteší že aj ich dajú. Celebruje biskup Rastislav, rodák zo Sniny.

plakát

Pomaly ďalej zájdeš! (2015) (pořad) 

Bolo to vtipné, bolo to napínavé a až mi je ľúto, že som to nedopozeral do konca :-( Neviete, ktorý slimák to nakoniec vyhral?? :D Vydržal som do 3 kola.