Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (6)

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012)

Tak konečně jsem se dočkal českého filmu o fotbale. Humor je v každé scénce a Pepik Hnátek nám ukáže co takový stařík dokáže. Některé scény jsou trochu přehnané s jeho fyzickým výkonem jako např. skok z nemocniční budovy (dobrý 3 metry jsou i na mě moc :]). Nic méně režisér dobře zakomponoval smrt do tak humorné komedie a udělal dobře, když jen odůvodnil jeho smrt. Dobře sehrané a určitě doporučuji sportovním fandům. Mimo: Narazil jsem na hodně slušný film. Bohužel není v češtině, ale to vůbec nevadí. Najdete pod názvem: Match (2012)

Avengers

Avengers (2012)

S počátku jsem čekal nějaký nový film s mimozemšťanama. Na začátku lidstvo otevře bránu do vesmíru pomocí kostky a bránou prostoupí nějaký muž. Podmaní si několik lidí a ukradne kostku, která otevřela bránu. Aby lidstvo přežilo, povolá hrdiny (Iron man, Hulk, Thor, Ameriku). V tom okamžiku se s toho stává obyčejný komiks se superhrdiny.

Taxi, taxi

Taxi, taxi (2000)

Jeden z mích nejoblíbenějších francouzských filmů. Druhý díl filmu taxi odehrávajícího se na francouzských silnicích v Marseil. Vychytávky na taxíku jsou neskutečné oproti jedničce. Je to taxík anebo letadlo. Stejnak nemá řidičák ani pilotní průkaz. Přijíždí japonský ministr podepsat nějaké smlouvy. Vztahy mezi Marseil a Paříží jsou na bodu mrazu. A přesto náš taxikář zase všechno zachrání.

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Francouzský film nikdy nezklame. Skutečný poměrně smutný příběh, který byl pojat velmi vtipně. Časová přímka ve filmu je vložena dobře. Film začíná koncem příběhu dvou odlišných osob Drisse – propuštěný z vězení, neváží si ničeho, snaží se pomoct své rodině, velmi vtipný a společenský, Phillipe – ochrnutý od hlavy dolů, velký boháč, Drissi mu pomůže se smát a užívat si života. Prožijí spolu spoustu neuvěřitelných příhod, které poznamenají oba dva. Zůstanou přáteli.