Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Pelíšky (1999) 

Úžasní herci, úžasný děj, úžasné scény, úžasná podívaná. Děkujeme pane Hřebejk. :)

plakát

Tajemství (2006) 

Trochu až vlezlé a opakující se, ale pozitivní a s myšlenkou a to já rád. :)

plakát

Šťastlivci (2008) 

Kdybych hodnotil, tak za tři (ale to jenom, aby se neřeklo) Film mě totiž ničím nezaujal, přišel mi celý nemastný, neslaný. Možná je chyba ve mě. Mám od filmů nějaké očekávání, nechci koukat na nic "obyčejného".

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Tento seriál mě nikdy nezklamal , vždy jsem si při sledování odpočinul a pobavil jsem se. Obě hlavní herečky předvádí naprosto důvěryhodný výkon a i ten vztah matka-dcera bych jim věřil. :)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Neviděl jsem všechny díly, ale seriál mě docela chytnul. Sice absolutně nepochopíte vztahy mezi postavami, hlavní myšlenku (snad né přežít), ale jestli máte rádi hodně krve a zabíjení, koukat se vám na to bude dobře. Jsou zde zajímavé komentáře, ale doporučuji shlédnout jeden upřímnější náhled na seroš: http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/uprimne-trailery-zivi-mrtvi ...... Ps: bacha na chodce, jsou všude -_-

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Jak zde píše mnoho lidí, se seriálem to jde s každou sérií z kopce. Každopádně pokud máte rádi pořádně napínavé drama s vychytralostí hlavního hrdiny, je Prison Brake právě pro vás. Zaručuji, že po každém dílu první série budete toužit po dalším dílu. 1-4.série (95%, 75%, 65%, hrůza - 20%)

plakát

Čtyři dohody (2013) (divadelní záznam) 

Nejlepší divadelní představení, které jsem kdy viděl, je tak naplňující a duchaplné. Asi se mi už nikdy nestane, že bych hltal dvouhodinový monolog s takovým nadšením. Za ty roky to Dušek vypracoval k dokonalosti. Doporučuji sehnat lístky a zajít si vychutnat slova a energii pana Duška na živo.