Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (37)

plakát

It's a Wonderful Knife (2023) odpad!

odporní herci, plno buzerantů a lezeb, myšlenka možná zajímavá ale ta korektnost která postupně zabíjí celou kinematografii je v tomhle pseudofilmu dovršena opravdu do dokonalosti. Třešničkou je lezba s nějakým fekálem přes půl obličeje. Velice odporná záležitost, která má dost velkou šanci získat Oscara ( je jedno za co). Zvládl jsem 28 minut, které už mi nikdo nevrátí.

plakát

M3GAN (2022) 

něco mezi sračkou a ztracených 100min. života... parodie na Chuckyho

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) odpad!

Až na ty tři zbytečný hvězdy verbaluv komentář naprosto vystihuje tuhle sračku. A pro ty ťulpase co opěvujou gore a návrat ke starým slasherum...i ty měly oproti téhle parodii sympatické herce a smysl dávající děj.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) odpad!

Jak tuhle sračku, kde herci přehravají, námět, který by se vcuknul do 1 hodiny, mohou lidé tak nadhodnotit. Chápu, že 12ti leté děti z toho uchcávaj, protože to letí na tiktoku... ale kurva lidi tohle je strašná blbost

plakát

Candyman: Ďábelský přízrak (2021) odpad!

Jako film je to extrémně nudná ztráta času, jako pokračování serié je to ostuda, ale je to krásná pocta Floydovi a všem americkým utiskovaným černochům. A teplej negr ve vedlejší roli splnil kvóty.

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Pokud by nějaký masochista hledal tu největší a nejvíc nesmyslnou kravinu...tohle je ten pravý "film".

plakát

San Andreas (2015) odpad!

pet hvezd za par zaberu na kozy od Daddario, zbytek filmu sracka

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Ronda Rousey se tváří jako prdel (10 filmů jeden výraz), Vin Diesel zvedá auta, a Jason Statham se umí teleportovat.... to byla ale sračka