Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Obsahy (4)

Midnight Eye Gokú

Midnight Eye Gokú (1989)

Gokú je soukromým detektivem a při vyšetřování jednoho velmi důležitého případu se stává obětí. Přijde o oko a probouzí se s očním kybernetickým implantátem. Oko je propojeno do počítačového systému, který bychom vlastně mohli nazvat Internet. Gokovo oko představuje ohromnou výpočetní sílu. Dokáže si zjistit jakoukoli informaci a veškeré věci řízené počítačem ho poslouchají. Mohl by zničit celou planetu odpálením jaderných hlavic na dálku, ale snaží se žít stále stejný život jako před nehodou. K oku také dostal teleskopickou tyč, která v sobě skrývá větší moc, než se zdá.

Corpse Party: Tortured Souls - Bōgyaku sareta tamashii no jukyō

Corpse Party: Tortured Souls - Bōgyaku sareta tamashii no jukyō (2013)

Několik kamarádů ze základní školy si po vyučování vypráví strašidelné povídky. Protože jedna kamarádka z jejich spolku odchází, vysloví zaklínadlo, aby byli vždy spolu a ochraňovali se. Avšak jeden z nich neřekne zaklínadlo správně a to se změní v kletbu. Od toho okamžiku se jejich realita mění v peklo a ocitají se v jiném čase ve staré škole. Začíná závod o přežití. Brutální vraždy i pronásledování duchů hrozí za každým rohem. Parta spolužáků bude muset přijít na to, co se stalo a jak kletbu zlomit. Ne každý to přežije, ale to ještě nikdo z nich neví.

Golgo 13

Golgo 13 (1983)

Golgo 13 je legendární nájemný vrah, nejlepší na světě. Nikdy nemine, nikdy nechybuje a vždy dodrží svůj kontrakt. Kdo se ocitne na jeho seznamu, jistě bude brzy potřebovat novou rakev. Tentokrát se ale ocitá on na seznamu a bude potřebovat hodně svalů, kulek i nervů, aby se nestal odškrtnutou položkou. Tento animák se vyznačuje stylovostí 80. let 20. století, dokonalostí a šarmen hlavního hrdiny á la James Bond. Nádherně nakreslené i rozpohybované. Připravte se na spršky krve, záběry nahých krásných žen i nesmlouvavého výrazu zabijáka jménem Golgo 13. Kulka už právě opustila hlaveň a letí právě k vašemu čelu.

Hezké holky, jedna jako druhá

Hezké holky, jedna jako druhá (1971)

Mladý student, jménem Ponc, chodí na střední školu plnou krásných, dospívajících dívek. Právě kvůli tomu se přestává soustředit na učení a myslí jen na to jedno. Život se mu zdá nudný a nespravedlivý, ale když najde na chlapeckém záchodě zavražděnou studentku jejich školy, škola se změní na ústav plný lidí, kteří patří mezi podezřelé. K tomu ještě dostali novou učitelku, která je strašně sexy. Je těžké být mladým studentem a ignorovat sílu přírody. Ale kdo je vrahem? Komu byla tak krásná dívka na obtíž? To zjistíte, až zhlédnete tuto detektivku plnou černého humoru se špetkou erotiky.

Reklama