Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Deníček (3)

El Maquinista

U slabších jedinců může tento film způsobit depresivní pocity- Jsem slabší jedinec!!!

El Maquinista

The Notebook

 Dnešní opakovačka Zápisníku jedné lásky mě ujistila, že není sladšího, romantičtějšího,geniálního,krásnějšího a oblíbenějšího filmu:) Užasně překrásná Rachel Mc Adams hrající milostné tango s pro mě jedinečným Raynem Goslingem.  Miluju ten příběh, plný silných emocí, hádek a neskutečné elegance patřící této době.

 

Romantika kazící ženám realní uvažovaní o vztahu ale ten film je prostě pecka!

 

"Teď to nebude snadný, spíš hodně těžký a budeme se muset snažit ale rád to podstoupím, protože tě chci"

The Notebook

Příběh Kmotra

Příběh Kmotra byl pro mě jeden z nejvíce očekávaných, možná i proto jsem se rozhodla nepátrat , nečíst recenze a nechat se unést samotným filmem aniž bych do předu věděla o chybách, nedostatcích či názorech ohsahujicí plusy i mínusy.

Věděla jsem, že hlavní postava ztvárněná Ondřejem Vetchým nemůže být krok vedle, dle mého vynikající herec, charizmatický člověk a pro tuto roli se více než hodícím.. dle mého se v roli našel prostě mi tam nějákým způsobem seděl. Hlavní vyšetřovatel Lukáš Vaculík: tam mi to trošku drhlo.. od dob kKamaráda dodeště uteklo již hodně let ale i tak by se mi více hodil za bar než do vyšetřovací služby.

Příběh mě chytl, celý film jsem seděla nehnutě zařezaná v křesle s plnou pusou popcornu. Film byl na první pohled značně učesaný což se není ani čemu divit, nejen z důvodu voleb ale dle mého by se méně učesaný neměl ani sebemenší šanci dostat do kin, kde by odhalil jak moc demokratický náš stát býval a dle mého stále je.

Každopádně dle mého velice povedená česká akce , která ukázala že s poctivostí se dožiješ vysokého věku ale v chudobě.. Chci vědět víc, trilogiie objednána třeba změní  i muj finální pohled na film:)

ps: Málokdo by dokázal ztvárnit zvráceného nájemného vraha tak jako Filip Kaňkovský , svým vzezřením předčil všechny možné americké uchyláky a psychopaty, skvělá volba!!.:))

Příběh Kmotra