Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Hodný dinosaurus (2015) 

Animace přírody opravdu úchvatná. Dinosauři se mi nelíbili vůbec, ale to byl asi účel, aby to bylo takové víc dětské. Příběh stál za starou belu, a v něčem zrovna moc dětský nebyl (viz. pošahaný styracosauru a jeho trapné průpovídky). Pro mě za dvě *, ale dětem (2 a 4 roky) se to líbí..a o to asi šlo :-)

plakát

Bezstarostná jízda (1969) 

Líbilo se mi to...až do scény v "restauraci" - od té doby jsem z toho měla špatný pocit, a ten konec se mi nelíbil :-(

plakát

12 let v řetězech (2013) 

Upřímně - mě se to moc nelíbilo. Pořád jsem čekala nějakou "akci" a pořád nic. Film mi přišel fádní bez spádu...Spíš to ukazuje na obraz tehdejší společnosti, ale pro mě to nebyl kdovíjak silný příběh. A taky moc nechápu, za co získal tolik Oscarů...

plakát

Likvidátor (1996) 

Chyba ve filmu: Ve scéně, kdy jde Arnold do gay klubu požádat toho barmana o pomoc, si barman v jednom záběru sundává vestu, v dalším ji má sundanou, pak zase na sobě, a pak zase sundanou.

plakát

Mlha (2007) 

Pro mě absolutní nuda...v půlce filmu, kdy se pořád skoro nic nedělo, jsem film přetočila, abych viděla aspoň nějaké "příšery". Ale zklamalo mě to....Příšerky překombinované, ošklivě zpracované...Hlavní hrdina nic moc, atmosféra nic moc...prostě na to, že to je podle Kingovy předlohy (kterou jsem tedy zrovna výjimečně ještě nečetla) a natočil to Darabont, tak za mě jedna * s odřenýma ušima.