Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Deníček (11)

Marek Eben mi dluží peníze...

Marka Ebena jsem potkal v hospodě v Brně, kde byl zřejmě na zájezdním divadelním představení. S přáteli u našeho stolu jsme pili z kýble morgana s colou. Marek si přisedl a dal se s námi do řeči, musím přiznat, že jeho vyprávění bylo zábavné. Číšník nosil další a další kýble, v jejichž placení jsme se střídali, jen Marek se o svou rundu ne a ne přihlásit. Když se večer chýlil ke konci, viditelně podroušený Eben vzal telefon a kabát a omluvil se, že si musí venku zařídit důležitý hovor. Jaké bylo naše překvapení, když se nejen že nevrátil, nýbrž si ještě na cestu vzal na baru flašku nejdražšího rumu, samozřejmě na účet našeho stolu.

Večerní příběhy vol. 1

Buenos večer, dnes uslyšíte napínavé čtení z období 2. světové války, kde se v horách odehrával partyzánský odboj. Dnes to bude příběh partyzánky, která to dostala. Zoja měla ráda všechny partyzány ze skupiny. A pak se to jednoho dne stalo. Zoja vběhla do partyzánskeho srubu a držíc se za břicho křičela: dostala jsem to! dostala jsem to! Partyzáni popadli samopaly a vyběhli do tmy, aby zneškodnili neznámého střelce, ale nikde nikdo. A pak to partyzáni pochopili a smějíc vrátili se do srubu, kde Zoja už byla převlečena a vařila dobrou večeři. Všichni byli tehdy rádi, že to Zoja dostala a nejvic Zoja, protože by nevěděla, kterého z partyzánů by to bylo.

50 odstínů Greyjoe :D

50 odstínů Greyjoe :D

50 odstínů Greyjoe :D

Legendární pekárna :D

Legendární pekárna :D

Legendární pekárna :D

Stážistův Limerick

Nejdřív sáček
potom prášek
s vodou hmota
ano je to lahoda
vanilka, čokoláda či jahoda
na jazyku smyslná pohoda
od doktora Oetkera :)

STASZ !

Heh STASZ ! :)

STASZ !

Stážistova moudra z jarhead :D

Pěšák musí vypálit patnáct tisíckrát. Odstřelovači stačí jen jediný výstřel.

 

Máte přítelkyni?

Ano, pane!

Hovno máte! už vám ji klátí jinej.

 

Půjdete do roty B. Tam jsou samí blbci a diletanti. Možná je potáhnete nahoru... nebo možná ne.

 

Vy se plazíte, jako když mrdaj důchodci.

 

Tohle je moje puška. Je mnoho takových pušek, ale tahle je moje. Bez svojí pušky nejsem nic. Beze mě není moje puška nic.

 

Co tady ksakru děláte?

Pane, zabloudil jsem sem cestou na vysokou, pane!

 

Následoval způsob, jak se zbavit hoven. Mariňák potřebuje jeden železný kůl, jedny svářečský rukavice, dvacet litrů nafty a jednu krabičku sirek.

 

Muž léta střílí z pušky a pak jde do války. A když se vrátí domů, tak vidí, že i kdyby v životě dělal cokoliv, stavěl dům, miloval ženu, měnil synovi plínky, už navždy zůstane mariňák. A všichni mariňáci, co zabíjejí a umírají, budou vždycky... já. Jsme pořád v poušti.

True Story :D

True story :D

True Story :D

Jistě pane ministře :D

Existují 4 slova, která musíte do návrhu zapracovat, aby ho nadřízený přijal. Rychlé, prosté, populární, levné

A stejně existují 4 slova, která musíte do návrhu zahrnout, aby ho zamítl. Komplikace, zdlouhavé, nákladné, kontroverzní a když si chcete být skutečně jist, že vám ho nepřijme, musíte napsat, že rozhodnutí je odvážné. :)

 

"Mnoho věcí musí být uděláno, ale nikdy se nic nesmí dělat poprvé."

 

Když někomu chcete vrazit nůž do zad, musíte se za něj nejdřív postavit.

 

Průměrný britský párek obsahuje 32,5% tuku, 6,5% kůže, 20% vody, 10% strouhanky, 5% koření, konzervačních přísad a barviv a jen 26% masa, což jsou hlavně chrupavky, odřezky dále maso z hlav, mechanicky regenerované maso ze zdechlin zvířat... Není mi dobře, měl jsem jeden k snídani.

 

Subvence jsou pro umění, pro kulturu.. ty nelze rozhazovat na to, co by si lidi přáli. Dávají se na to, co lidi nechtějí, ale co mít musí ! A pokud něco chtějí, ať si to zaplatí sami. Ne, my subvencujeme vzdělání, osvětu, povznesení ducha. Nikoli vulgární kratochvíle obyčejných lidí. 

HAIKU

Jitro

 

Dobré ráno všem

Chutnou snídani dám si

Hudbu si pusťte