Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

MacGyver - The Rising (2016) (epizoda) 

Oh fcuk ... taky jsem neočekával žádné zázraky, ale takový guláš jsem nezažil. Zezačátku strašně drsná badass jízda zakončená sarkastickým zvratem. Potom už jen zatraceně tuctová až low-cost krimi bez nějakého jiného nápadu, než sponka=klíč. Dementní rozuzlování příběhu, strašně tlačí na pilu vytvořit za krátkou dobu moc velkých emocí a znalostí. Otřesní herci, kamera ... Až na slečnu Tristin Mays jsou tam všichni strašně divní. Jako koukněte se, ať víte, na co nekoukat. Jestli tohle je pilot, který má vyždímat co nejlepší možný start, tak to se na další díl podívám z čisté zvědavosti.

plakát

Versailles (2015) (seriál) 

Musím uznat, že se tam dějová linka posouvá docela rychle, což na jednu stranu ubírá potenciál vzniku zajímavých scén, ale na druhou stranu se divák dočká té satisfakce, že vidí výsledky různých intrik. Těch je tam požehnaně. Proto mě tento seriál hodně oslovil a díly mě nenudí. Co mě na druhou stranu lehce irituje, je jednotvárnost postav, kde každý maník je dlouhovlasý kudrnáč (až na krále) a ženy mají copy do trojúhelníku. Je to dané dobou, já vím, ale jsme v seriálu a nechci, aby se mi pletly postavy. Každopádně stojí za zhlédnutí.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

SW: Síla se probouzí - CZ Dub. :Žluté titulky opravdu vnesly úsměv na mou tvář a střídání scén bylo jak stvořené i pro nefanoušky Vesmírné bitvy - masakr. Černé TIE Fightery nejsou vůbec špatné. A Kylo Ren - :D Tu masku neměl sundávat. Millenium Falcon - pořád ne-rachotina. Závěrečná scéna Luke a Rey - 500 a něco dní než to zjistíme. Han Solo - Neřeknu. Pět hvězd, protože heslo - neřeš ty píčoviny a užij si scénář podobný EP4, jelikož to neudělá jednu věc. Nezklame Vás to. Nehorázně skvělý zážitek, z první osoby X-wingu, který bych si užil i bez zbytku filmu. Škoda jenom, že konec nebyl zaměřen na novou temnou stranu síly a neukázal více o dalších událostech kolem Kylo Rena.

plakát

B*A*T*M*A*N (2011) (amatérský film) odpad!

Jak z dobrého vtipu udělat mega sračku.

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Elena je donebeřvoucí píča. Kdyby ji krouhli někdy v první sérii, tak se mají všichni mnohem líp. Jediný důvod, proč to ještě sleduju je, že ji někdo krouhne teď a Damon zase začne řádit. - Komentář po 6 a půl série. Hodnocení pouze první 3 série, jinak bych musel až na jednu hvězdu. Doporučuju přejít na spin-off, který je oproti TVD naprosto parádní.

plakát

Interstellar (2014) 

Já si tohle ani netroufám komentovat. Snad jen, že jsem nic lepšího dlouho neviděl a ani dlouho neuvidím. Jako skalní fanoušek sci-fi je tohle prostě ta správná stopáž, která mě dokázala odtrhnout od reality židle a obrazovky. Tichý vesmír v kontrastu s VYNIKAJÍCÍ Zimmerovou hudbou mi byl najednou tak blízko. Samozřejmě ze skeptického pohledu je tam mnoho nejasností, ale o tom ten film vůbec nemá být a nechápu, že to tady vůbec někdo řeší. Já tomu prostě věřil a jen se nechával unést. A to je podle mě podstata pravého sci-fi, které tohle umí ve vaší hlavě vytvořit. Na konci jsem byl dost naměkko, protože přesně tak jsem si to představoval. A udělal bych to samé co Cooper. Tohle je u mě Nolanův triumf.

plakát

Video Game High School (2012) (seriál) 

Až na závěrečnou epizodu to pro mě bylo 5*. Freddie je pán efektů a originality. Pokud náhodou znáte VGHS a ne YouTube kanál Rocketjump, určitě chybu napravte a koukněte na zbytek jeho tvorby. Btw, podobný projekt od stejné party CorridorDigital - Sync by vás mohl nadchnout taky.

plakát

Rohy (2013) 

Každý zlý byl na začátku vlastně dobrý? I sám ďábel byl dříve andělem. Tady padlo hodně andělů, ale naštěstí jeden znovu vstal, ikdyž to byla nejtrapnější část celého filmu. Radcliffe tady hraje dost dobře, soundtrack (něco i z Fight club, Vikings) tomu dával šťávu v pravých momentech a celkově jsem Iggymu docela fandil. A Merrin jsem zpočátku dost podcenil. Až na ten závěr bych tomu dal plný kotel, dobře se to sledovalo.

plakát

Našrot (2013) 

Slušné. Není to typická prcičkovská/Wan Wilderovská záležitost. Prvních 80% filmu komedie, potom to přechází na klasické americké rozuzlení viz. na poslední chvíli zastihnout lásku svého života apod. Dávám slabé 3 hvězdy, protože mě naneštěstí ta dramatičtější závěrečná část oslovila mnohem více. Problémy s životními prioritami vysokoskoláka kolem dvacítky mám přesně také zrovna na talíři a vidět něco z třetí osoby, odpoví člověku alespoň něco málo navíc. Jako popcornovku k jointu s bandou bych volil jiné filmy.