Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (207)

plakát

Simpsonovi - Dva tucty a jeden chrt (1995) (epizoda) 

"Vaše kabelová televize má problémy. Řádnou paniku prosím. Odolejte pokušení číst nebo povídat si s blízkými. Nepokoušejte se o sex, neboť vlivem televizního záření jsou vaše genitálie zvadlé a nefunkční." "Neboj se hochu, buď ho chytnem nebo přejedem" "Hele! Míří k chrtímu závodišti tam, kde jsme ho našli! - Neboj, až zjistěj, že nemá prachy, vyhoděj ho ven. Věř mi, já to znám."

plakát

Simpsonovi - Homer versus Patty a Selma (1995) (epizoda) 

"Hoří nám dům! Hurá! Jenom ať se pojišťovna prohne!" "Oh, Marge, má oddaná ženo, to víš, že ne. A Lízo, moje malá princenzo. A kdo by zapomněl na tebe, synku potkane!" To mě dostalo.

plakát

Simpsonovi - Bart versus Austrálie (1995) (epizoda) 

"V Austrálii mě žalujou pro podvod. - Ne, to není důvod, abys mi stál v obraze." "U nás v Americe takové hovadiny netrpíme, pane!"

plakát

Simpsonovi - Homer klaunem (1995) (epizoda) 

"Bohatou vdovu zlikvidovat." "Přestaň! Přestaň! Vždyť už je mrtvej." "No ne, nemusel jsem nic platit. To je zajímavý zvrat v mém postavení!" "Jen pojďte za mnou! Pojďte za Luigim! Přece nechcete sedět mezi těmi nulami!"

plakát

Simpsonovi - Bartova kometa (1995) (epizoda) 

"Ještě hodinu. - Hodinu? Další hodinu to nevydržím! Proč se ta kometa tak courá?"

plakát

Simpsonovi - A s Maggií jsou tři (1995) (epizoda) 

"Já mám písek v trenýrkách. - Já taky, jdem domů." "Voňavé mušle." "Pane Simpsone, zrovna jsem slyšel o tom vašem robátku, gratuluju vám. - Máte pravdu, robotu mám dobrou. Hlavně, že to dělám pro peníze." "Moje marketingová strategie přilákala rekordní počet policajtů a hasičů, ale málokdo z nich si zahrál." "Je to krásné, je to kouzelné, ach jo, další hladový krk." "Je to kluk! A jakej chlapák! - To je pupeční šňůra, je to holka." Asi nejmilejší epizoda.

plakát

Simpsonovi - Strach z létání (1994) (epizoda) 

"Počkat, počkat. Co jenom mi v tomhle lokálu připadá divný... Už vím! V tomhle baru nemají pro lesbičky žádnej nouzovej východ! Bavte se v téhle pasti, dámy." "Nesu dobrou zprávu. Protože jsem všechny málem zabil, můžeme letět kam chceme!" "A teď ti kolem kotníků plave koberec."

plakát

Simpsonovi - Dědeček versus sexuální ochablost (1994) (epizoda) 

"Prosím tě, Marge. Kdy se mi zas večer naskytne takováhle podívaná. - Máš nějaké problémy, Homie? - Ne, ale tenhle film jsem viděl jen dvakrát, kdežto tebe v posledních 11 letech každou...eeh...eh totiž chtěl jsem říct, že se pomazlíme zítra, miláčku." "Kde mám kalhoty? - Ve víru vášně jsi je vyhodil z okna. Říkals, že už je nebudeš potřebovat."

plakát

Simpsonovi - Líza - posila mužstva (1994) (epizoda) 

"Náš brankář se neudrží... Přineste provazy!" "Foukej, přidej! Tomuhle říkáš foukat!?" ,,Dohodneme se takhle, blbouni. Nechám vás jít všechny na zápas mýho mužstva když slíbíte, že se vrátíte. - Promiň, čuně. To ti slíbit nemůžeme. - Dobře, dám se obměkčit. Na zápas půjdete a zpátky ne, ale...slíbíte, že už nespácháte žádný zločin, platí? - Ne. - Beru to jako ano."