Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Potulný samuraj Kenšin: Zrození

Potulný samuraj Kenšin: Zrození (2012)

Viděla jsem jenom film, na anime jsem se nedívala, i přes to mě to nadchlo. Příběh, kdy se legendární zabiják, který pro vznik nové éry míru zabíjel a riskoval svůj život, rozhodl, že už nikdy nechce zabíjet. Nebyl to jen film plný akce, ale měl i vtipné scény, které stály za to a film "dochutily". Takeru Sato vydal bravurní výkon, hltala jsem jeho mimiku a pohyby s katanou. Do hudby jsem byla až tak zažraná, že jsem si ji musela hned stáhnout. Myslím, že se nedá nic vytknout, krásný výkon, 5/5.

Kanodžo wa uso o aišisugiteru

Kanodžo wa uso o aišisugiteru (2013)

Můj první asijský film, který jsem shlédla a byl to opravdu na začátek skvělý výběr. Film je provázen mladým nešťastným ba talentovaným skladatelem, Akim, který vznesl svou bývalou hudební skupinu do žebříčku nejlepších. Trpí samotou, ale náhle mu do života vklouzne mladá studentka, Riko, která ho vrací zpět do života. Prožívají spolu romantické chvíle až do doby, kdy se Riko a její studentská kapela dostane do rukou nepříjemného producenta, se kterým spolupracuje i Aki... Film celkově je spíše pro holky, romantické filmy vyhledávám a tenhle se mi trefil do šálku. Nechala jsem se unášet celým dějem. Zhodnocení: Obsazení se mi líbilo, příběh byl nádherný a dojemný. Proto dávám 5/5

Viděl jsem ďábla

Viděl jsem ďábla (2010)

Takhle by podle mě měl vypadat správný film o masové vraždě. Detailní zpracování brutality a pohlcení diváka do děje. Navíc má film necelé tři hodiny a musím pochválit, že děj byl stejně napínavý po celou tu dobu. Ani jednou jsem se nenudila. Konečně hlavní hrdina, který svou pomstu dokončí až do konce. Zde je opravdu vidět, co s vámi pomstychtivost udělá. Americké filmy podobného tématu se mohou jít zahrabat.