Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Temný rytíř (2008) 

Všechny pozitivní recenze jsou zasloužené. Tenhle film je fakt jízda. Neutuchající tempo, nervy drásající hudba, skvělé herecké výkony v čele s geniálním Jokerem. Je snad někdo, kdo to ještě neviděl?

plakát

Království nebeské (2005) 

DIRECTOR'S CUT: Musím Ridleyho pochválit, film se mi moc líbil. Balian v podání Orlanda není vůbec tak tragický, jak se povídá. Líbil se mi král postižený leprou. Líbila se mi muzika. Líbila se mi výprava. Prostě to bylo super a i přes tři hodiny délky to uběhlo jak voda.

plakát

Billy Elliot (2000) 

Nemuzu si pomoct, ale ten kluk mi lezl krkem. Proto nechapu ty pozitivni kritky. 3* a Billy je rad, ze je rad.

plakát

Anglický pacient (1996) 

Musim se priznat, ze sem se behem filmu silene nudil, tak pomale tempo se jen tak nevidi. Kdyby Pacienta zkratili tak o....40 minut, mohlo to byt lepsi.

plakát

Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006) 

Hmm, tak nejak nevim, ale ten film mi zas tak tragicky neprisel. Je horsi nez predchozi dva filmy, ale porad je to slusna oddychovka. Navic pekny auta a Nathalie :))))))))

plakát

3:10 Vlak do Yumy (2007) 

Na westerny jsem se nikdy moc nedival, takze od tohodle filmu jsem toho zas az tak moc necekal. Musim ale priznat, ze me totalne odvaril. Herecke vykony jsou naprosto fantasticke. Scenar mi nevadil, navzdory na CSFD vsudypritomnym kritikam. Vlastne kdyz to vezmu kolem a kolem, byl to pro me jeden z nejlepsich filmovych zazitku roku.

plakát

Next (2007) 

'Pani ten film je docela dobrej, super namet, Cage - super, toho mam rad. Co to? Titulky? Coze? To je jako konec? Boze, to jsou blbci (byl jsem ostrejsi, ale cte nas i mladsi publikum)!!! No to snad ne. To byla blbost...' Takze asi tak, film, ktery se nadejne rozjizdi je totalne...znicen naprosto dementnim a necekanym koncem. Clovek si pripada, jak kdyby mu Next vypli v pulce. Kdy bude pokracovani?

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Burton, Elfman, Depp. Skvela rezie, bomba OST, vynikajici Wonka. Tohle jsou hlavni tri body, kvuli kterym byste si nemeli film nechat ujit. Kdyz k tomu pridate nadherne barevne kulisy a partu duchodcu, mate tady film, na ktery se strasne krasne kouka a jehoz melodie si budete broukat jeste hodne dlouho.

plakát

Telefonní budka (2002) 

Clovek se az divi, co se da za 10 dnu natocit. Tohle one-man show Colina Farrella stoji za to videt. Celych 80 minut jsem sedel v kresle jako prikovany a potil se spolu s hlavni postavou. Ani na minutu vas Schumacher nenecha vydechnout. Navic hlas Kiefera Sutherlanda pasuje jak hrnec na pr***. Je opravdu desivy a prispiva ke skvele atmosfere.

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Jeden z filmu roku. Akcni narez, skvela rezie a vynikajici Damon. Tohle je proste must-see.