Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (4)

Oběť: Lovec krve

Oběť: Lovec krve (2007)

Reportérka Sadie Blake (Lucy Liu) se probouzí v márnici, aby zjistila, že se stala upírkou. Samozřejmě poněkud nedobrovolně, což ji pořádně naštve a rozhodne se, že nemrtvým, kteří za to mohou, pomůže k tomu, aby byli konečně dokonale mrtví. Můžete se tedy těšit na temný příběh upíří války se vším všudy. Zajímavostí je, že film byl natočen během pouhých 30 dní.

Zločinec

Zločinec (2008)

Do domu mladé rodiny jednoho večera vtrhne zločin zosobněný násilníkem a zlodějem v jedné osobě. Manžel na zlosyna při obraně svých blízkých sám zaútočí a zabije ho. Je obviněn a usvědčen z neúmyslného zabití a odsouzen ke třem rokům ve vězení s maximální ostrahou. Růžovou budoucnost nadějného mladého muže tak najednou vystřídá prostředí mezi zločinci nejhrubšího zrna, kde přestává platit standardní morálka a pro přežití se musí začít řídit zákony džungle, ve které se ocitl.

Koncert pro jednoho

Koncert pro jednoho (2005)

Jeden z krátkých filmů studia Pixar. Vesnická holčička se chystá vhodit penízek do kašny na náměstí, aby se jí splnilo její přání. Dva hudebníci by ovšem zlaťák raději viděli ve svých kasičkách, a tak se Tippy ocitá uprostřed souboje jednočlenných orchestrů, který nakonec dopadne zcela jinak, než by kdokoli očekával.

Nový svět

Nový svět (2006)

Historický opus o třech dějstvích nás přivádí zpět na začátek 20. století. Začínáme na chudé Sicílii, odkud spolu s dalšími vyráží za svým snem nového lepšího světa (odtud pravděpodobně původní název) farmář Salvatore. Druhá část filmu je situována na loď přepravující emigranty do Spojených států. Cestou se náš hrdina setkává s poněkud tajemnou, ale přitažlivou, angličankou Lucy. Závěrem je nám pak představen odlidštěný proces prosívání imigrantů na Ellis Isladu, vstupní bráně (odtud pravděpodobně anglický název) do "země zaslíbené".

Reklama