Reklama

Reklama

Reportérka Sadie Blakeová (Lucy Liu) se probouzí v márnici, aby zjistila, že se stala upírkou. Samozřejmě poněkud nedobrovolně, což ji pořádně naštve a rozhodne se, že nemrtvým, kteří za to mohou, pomůže k tomu, aby byli konečně dokonale mrtví. Můžete se tedy těšit na temný příběh upíří války se vším všudy. Zajímavostí je, že film byl natočen během pouhých 30 dní. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

fraktal 

všechny recenze uživatele

UnRated 122 minutová verse - čekal jsem nudu - a navíc mne horory obvykle moc neberou. Respektive očekávám uvěřitelnost. A zde jsem ji dostal. Navíc netradičně sekaný děj (nejen flashbacky, ale i prohození celých dějových úseků) oživuje jinak klasický scénář: křivda, útěk, realizace, hon spojený s poznáním ceny života a závěrečná vyvražďovačka a tak vám to celé uteče jako... krev ze žil. K dobru musím přičíst zejm. minimalismus co se efektů týče (snad jen ty zvuky...) i vampýrské výbavy. # Is it genetic? #I haven't exactly volunteered for tests. #- What about food? -# What about it? #You can't keep down regular food? #You have a skillful way of putting a girl at ease, Rawlins. Try asking me anything else. #How many guys have you slept with? #Since my, uh... what did you call it, condition? # - None, I guess. #- You guess? # -I was taught to never play with my food. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Upíri bez nadľudskej sily, temnej charizmy a čo je najhlavnejšie, tesákov, sú pre mňa len ľudia chlaščúci krv. Hlavná hrdinka väčšinu času strávi v bezvedomí, stačí ju len ovaliť po hlave a netreba sa do toho ani nejako špeciálne vkladať. A len tak na okraj, aj zvyšok stojí za prd, vrátane "príbehu" a dialógov. ()

Reklama

3497299 

všechny recenze uživatele

Zajímavý přístup k žánru. Film se vyhýbá zaběhnutým klišé, nebo s nimi decentně laškuje. Suchým důrazem na vykreslení temné atmosféry a rezignací na exploatačně-akční scény vznikl formálně docela zajímavý komorní snímek s upírskou tématikou, bohužel s přímočaře-banální zápletkou. Přes prvotní očekávání po retrospektivním úvodu se vyprávění odvíjí poněkud stereotypně. Nicméně celkově jsem byl příjemně překvapen. Suma: ne tak úplně béčkové béčko. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Nie až tak zlé, akoby sa dalo po zhliadnutí traileru čakať, ale rozhodne nejde ani o zázrak. Blade v ženskom podaní sa bohužiaľ nekoná, špeciálne za unrated verziu si však úplné odsúdenie nezaslúži. Lenže upírsky film, kde slovo upír ani nezaznie a upíri pôsobia skôr ako drsní mafiáni vyžívajúci sa v nezvyčajných sexuálnych praktikách je tak bizarným experimentom, že mi doteraz nie je jasné, pre koho bol vlastne určený. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo být jako co? Jakási slabá kopie Blada kde je hlavní hrdinka ženská. Sadie kousne upír a ona se chce mstít. Pomůže jí k tomu jakýsi chlápek ,který jí řekne co a jak. A tak následuje hledání toho co jí kousnul ,aby se pomstila. Do toho je tu policajt ,který hledá vraha své dcery a má to na Sadie ,nakonec se spojí. Totální nuda ,která už tu byla. Ještě je se to vše odehrává ve tmě. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Mako si zde zahrál svou poslední roli. (Pumiiix)
  • Ve filmu není ani jednou vyřčeno slovo upír. (Holina)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. dubna 2007 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (Piercee)

Reklama

Reklama