Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Komedie

Recenze (36)

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Po dlouhé době perfektní český kriminální seriál, který není přímo zaměřen na primární zločin jako takový, ale spíše na jeho stranu vyšetřování ve výslechové místnosti. Výborné herecké výkony a budem doufát, že na tento snímek dále tvůrci naváží.

plakát

Vládcové nebes (2024) (seriál) 

Výborný válečný seriál za který by jse nemusela stydět žádná filmová společnost, tento seriál se zapíše do historie kinematografie, tak jako letci ze 100. Bombardovací letky do té válečné historie.

plakát

Hrdinové ve člunu (2023) 

Výborný film o neskutečném odhodlání a touze ukázat, že jsou lidé z chudší vrstvi odhodlánější a zarputilejší než lidí, které své místo jen zdědili nebo zaplatili. Dřina a talent vždy porazí peníze!

plakát

Vůle (2023) 

Velmi dobrý začátek a čekal jsem, že celý film bude probíhat ve stejném a strhujícím duchu.. Nicméně tempo filmu pomalu upadalo a scény se nestřidali jak měli, aby byl divák vtažen do děje. Rovněž zakončení filmu bylo za mě také špatně uchopeno.

plakát

Bratři (2023) 

Již delší dobu jsem podobný film o téhle odbojové skupině očekával a rozhodně nemůžu říct, že bych byl zklamán. Velmi dobře natočený příběh s dobře hrajícími herci, jen mi tam chvílema chybělo trochu víc akce, aby byl divák ještě více vtažen do děje. Jedná se o velký kus naší historie a na tu rozhodně nesmíme zapomínat.

plakát

Martin Škrtel: Buď, alebo (2023) 

Popravdě jsem čekal více v porovnání s Kollerem, který ani nedokázal tak velké věci jako Škrtel, ale film o jeho kariéře byl mnohem strhující a lepší celkově.

plakát

Mára jde do nebe (2022) 

Super dokument a můžeme být všichni vděčný za to že máme podobného blázna mezi sebou, který nám ukazuje, že pokud člověk doopravdy něco chce, tak to dokáže. Díky Máro 💪🏻

plakát

Kapitáni: Mistrovství světa (2023) (seriál) 

Fotbalový dokument který není ale jenom o fotbale, ale nabídne nám nahlédnutí do životních příběhů fotbalových ikon a trenérů. Poodkryje nám zákulisní problémy, politické názory a celkové náboje fotbalových zemí. Velmi povedená minisérie ze sportovního prostředí, s třešničkou na závér v podobě asi nejlepšího finálového utkání všech dob.

plakát

Krásný život (2023) 

Hezký příběh o rybáři který najde štěstí a lásku prostřesnictvím hudby. První polovina filmu byla velice povedená, nechyběl nějaký lehký zvrat a zaváhání hlavního hrdiny, kvůli své nedůvěře ze šance kterou mu nabídli. Bohužel pak na scénu dorazí velký zvrat s návratem kamaráda a za mě tohle bylo absolutně degradovalo celý film... Život není pohádka, ale mrzí mě že celý film nebyl natočený ve stejném duchu jako jeho první polovina - byl by to krásný příběh rybáře, který díky hudbě získá bohatství, lásku a kariéru, bez velkých zvratů a vrcholem by bylo získání rodiny.

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Neskutečný a strhující příběh, který předčil mé očekávání a film z roku 1993 (Přežít) který byl už sám o sobě velmi dobře zpracovaný. Tento snímek zachycuje neskutečnou vůli lidí který se nedokázali spokojit se svým osudem a udělali všechno proto aby přežili! Ve skupině se vždy najde jedinec, který je silnější než ostatní a zde se to ukázalo, díky vůli a vytrvalosti dvou silných jedinců byla zachráněna celá skupina, pokud by tyto dva nebyli schopní pro přežití obětovat i svůj vlastní život, tak by tento příběh nevyprávěl o žádných přeživších.