Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (7)

Obchodník se smrtí

Obchodník se smrtí (2005)

Nicolas Cage svojí roli nehrál, on jí žil. Od začátku, skvělého intra až nakonec filmu Vás film nenechá vydechnout a vy budete hltat jeho atmosféru a čekat co se stane v dalších částech filmu, ale film Vás i tak dokáže překvapit v tu chvíli kdy to nebudete čekat. Prostě film se vším všudy který Vás chytne a nepustí.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Skvělé pokračování Batmana, hlavně díky mistrovskému výkonu Heatha Ledgera, díky kterému jsme si psychopatického Jokera prostě oblíbil a Batman mi byl v tomhle filmu ukradený, promě byl hlavní Joker a jeho promyšlené plány a intriky které vždy překvapí.

Tři králové

Tři králové (1999)

Hvězdný Clooney, stačící mu Wahlberg a škoda že ne tak dobrý Ice Cube. Každopádně dohromady to hraje víc než dobře, kde jinde narazíte na scény typu, jak dopadne kráva na minovém poli nebo plíce zasažená kulkou. Netradiční pohled na válku v zálivu s notnými bonusy.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Kultovní snímek mého oblíbence Tarantina, tady nejde snad nic vytknout. Všechno do sebe krásně zapadá a ladí, kdo tuhle klasiku neviděl, neví o co přichází.

Nespoutaný Django

Nespoutaný Django (2012)

Tarantino opět dokázal že western ještě nepatří na filmové pohřebiště dějin a dokázal vymyslet opět něco nového, co Vás bude bavit celé tři hodiny a za pár dní si to klidně pustíte znovu. Tarantino má prostě svůj styl a Django opět stojí za to!