Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

42 (2013) 

Velmy zajímavý příběh z minulosti a nejspíše příběh malé revoluce kdy se afroamericane začleňují do normální bežné komunity. Velké lákadlo filmu je zaručeně hlavní postava v podání Harrisona Forda. Popravdě řečeno si nedovedu ani představit jak se Jackie Robinson musel cítit, kdyz musel snášet rasove nadávky a nehnout ani "brvou". Příběh me chvílemi i dokonce dojal. Rozhodne stojí za to se na to podivat. Za me dávám 4 hvězdičky.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Odpočinková komedie už od pohledu na Trailer. Sedl jsem si a zapnul film, pomalu od první minuty jsem se nepřestal smát. Film je absolutně bez vyššího úmyslu vytvořen pokud vyšším úmyslem nemyslíme zasmát se a úžasně odreagovat. Kombinace herců je dokonalá a vtípky které pochopí člověk v 15ti letech nebo ve 40ti. Už se moc těším až se podívám na pokračování filmu. Dávám 4 hvězdičky pro skvělou komedii

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Původně jsem na tento film zajít nechtěl ale díky přítelkyni jsem na něj šel a nelitoval jsem. Francouzký snímek podle skutečného příběhu dokáže i za srdce zatahat. Je zde vidět krásně, že né každý postižený si přeje aby sním člověk jednal jako s postiženým. Ani jsem nečekal, že se ve filmu zasměji ale zasmál. Více říkat nebudu abych nezkazil dojem ze snímku který vážně stojí za to vidět. Dávám 5 hvězdiček a kdyby to šlo dám i 6:))

plakát

Noe (2014) 

Od začátku jsem se na film moc těšil, nejen kvůli skvělému obsazení ale také jelikož Biblický příběh o potopě mám moc rád. Začátek byl zmatený a neurčitý a už sem si začínal všímat různých nesrovnalostí s Biblickým podkladem. Ve chvíli kdy se ve filmu objevili kamenný obři, chtěl jsem opustit kino... Herecké výkony byli dobré ale jak se mohl Rusell Crowe k něčemu takovému propůjčit to vážně nevím. Pro lidi co neznají originální příběh to může být zavádějící. Proto bych film nedoporučil lidem co si to budou spojovat s předlohou z Bible, jinak co se týče efektů a hereckých výkonů to bylo dobré. Dávám dvě hvězdy za skvělé obsazení.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Seriál na kterém jsem vyrostl. Sci-Fi, které nemá obdoby. napínavé epizody a postupně skvěle vyvíjející se příběh SG1. Člověk se pomalu vžije do jejich života a říká si, tehle boj snad nikdy nemohou vyhrát. Skvělé, kéž by to byla skutečnost. Povaha Plukovníka O'nella s dvěma LL, kdy on vždy tomu dodá lehký humor je skvěle vybraná. Bohužel od 9. řady seriálu se tam už O'nell moc neukazuje a byl nahrazen Plukovníkem Mitchellem jakožto vedoucím teamu SG1. Spíš bych to rozdělil na dva různé seriály přičemž první kdy bojují proti Goauldům a druhý kdy bojují proti Orájům. Jinak já nemohu volit jinak než dát 5 hvězdiček a kdyby šlo víc dám jich víc.