Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Hudební

Recenze (7)

plakát

The Boy (2015) odpad!

Není to ani drama,ani horor ale jedna velká nuda. Celý film se nic neděje,my jsme očekávali něco alespoň ke konci,ale tam byl jen ohýnek co založil ten malý smrad a to bylo vše. Málo kdy dám filmu hodnocení odpad,ale u tohohle to nebylo ani na jednu hvězdičku... Shlédnutí je ztráta času...

plakát

Suvereno, Revolta - Brána 2012 (2012) (hudební videoklip) 

Suvereno & Revolta - podle mě v česko - slovensku nejlepší z nejlepších.. Miluju jejich společné písničky.. Jejich hudba je o něčem.. Hlavně o velké motivaci aby byl svět lepší,to se mi moc líbí.. Má to aspoň smysl,narozdíl od raperů,kteří dokáží rapovat jen o tom kolik kde sbalili de**k na párty,kolik mají keše za to co dělají,atd .. ;)

plakát

Suvereno - Výzva (2013) (hudební videoklip) 

Co písnička,to motivace.. Všechny jsou pefektní a hlavně mají smysl :) Tuhle pecku jsem si mohla poslechnout naživo,v Tělči a Třebíči a to byl neskutečný zážitek .. Seznámení ještě lepší.. Suvereno je skvělý člověk,který hlavně svoji hudbu myslí vážně a to je na tom nejdůležitější.. Jen tak dál Suveee ! :)

plakát

Cela 211 - Vězeňské peklo (2009) 

Narychlo jsme sháněli film ke shlédnutí na youtube,tento se namanul jako první..nebyl čas si vybírat,takže jsme si ho pustili a musím říct,že vůbec nelituji toho,že jsem na něj koukla.. Ten film je skvělý,byla jsem napjatá od začátku až po samotný konec filmu ... Za prvé se vše zvrhne ve velké drama, kdy se vzbouří vězni a mají pod kontrolou dozorce,kteří mají dělat co si žádají a za druhé - které i mnou neočekávaně skončí ( celý film jsem doufala v dobrý konec )..Je to docela příklad toho jak to vypadá,kdyžse člověk ocitne ve špatný čas na špatném místě.. Ale Juan,který se měl stát novým dozorcem zahrál roli vězně aby přežil dokonale.. I přesto mu nebylo přáno,a dopadne to tak jak dopadne..

plakát

Projekt X (2012) 

Komedie Projekt X mě nějak moc neoslovila, neříkám,docela zajímavé až v co se dokáže zvrhnout "malá" párty ..Průběh pařby je nemálo nadsazený i na americké poměry, pro nás v klidné české zemičce jde ale o vyloženě bizarní a nepředstavitelnou událost Ale tady akorát člověk vidí jak jsou američtí teenageři rozmazlení. Celý film jsem čekala na to až do domu vrazí rodiče a ty děti začnou nějakým způsobem pacifikovat a trestat a místo toho otec syna snad i pochválí? To mi na tom přišlo celkem zklamání :)

plakát

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie (2013) 

Dramatický horor Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie mi byl nedávno doporučen,a musím přiznat,že mě velmi nadchnul. Nejprve jsem se podívala ze zvědavosti na první díl,kdyby na sebe náhodou měly navazovat avšak zkistila jsem že to nebylo třeba, nenavazují na sebe,spíš si myslím,že je to pouze o podobném příběhu,a druhý díl je podlé mého názoru o sto procent lepší. Navíc pokud máte rádi lekačky,tak během tohoto hororu se nestihnete vzpamatovat z jedné a je hned v zápětí další,takže těch je tam bohatě. Takže mohu také jen dál doporučit..

plakát

Případ číslo 39 (2009) 

Horor Případ číslo 39 všem mohu jen doporučit. Pokud máte rádi jako já spíše psychologické horory,kde netečou hektolitry krve,se zajímavým a napínavým příběhem tak nebudete litovat stráveného času koukáním. Uznávám,že zhruba do poloviny filmu nejde o nic moc drastického,spíše jen o zajímavý příběh,ale ručím vám za to,že druhá polovina stojí za to a pěkně se rozjede...