Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Orel Eddie

Orel Eddie (2016)

První důvod, proč sem se na film začala těšit bylo herecké obsazení aniž bych viděla trailer. Taron (kterého já osobně miluju!) jako podle mě rychle stoupající hvězda filmového plátna po boku úžasného Hugha Jackmana. Druhý důvod již zmiňovaný trailer. Příběh, který vás prostě dostane už jenom tím, že je pravdivý. Něco tak úžasného jako byl tenhle film jsem vážně dlouho neviděla. Jak se řiká 'My dream comes true', tak přesně tohle celé tento film je a celý příběh Michaela Edwards. Můžu vás ujistit, že po žádným filmu nebudete mít tak pozitivní náladu jako po tomhle (nebo alespoň mě se to vážně dlouho nestalo). Rozpláče vás štěstím, obměkčí vaše srdce a myslím si, že i mnohé popostrčí k tomu, aby si začali plnit své vlastní sny. Eddie The Eagle!!

Deadpool

Deadpool (2016)

Ach jo, tak sem se na to těšila podle traileru a ono to sakra bylo ještě lepší než jsem si myslela?! Vážně jsem z toho úplně nadšená. Svým způsobem se to vážně od klasických Marvelovek lisí, ale fakt skvělým způsobem. Vtipy, co tam byly řečeny byly fakt super...jo jako třeba to s tim avokádem. Ryan Reynolds mě fakt hodně mile překvapil. Seděl mi snad úplně vším na tuhle roli, jak vzhledem, tak hlasem a tim jak se do ní vžil, tak to mě fakt překvapilo. O speciálních efektech ani nemusím mluvit, to má Marvel zmáknuté na jedničku s hvězdičkou, ale ta hudba? Bože, další skvělá věc na tom filmu. Asi fakt vážně nemám co vytnout. Jasných 100% za mě. A teda ještě dodám, že jak úvodní, tak zavěrečné titulky jsou zase fakt skvěle udělaný!

Klub poslední naděje

Klub poslední naděje (2013)

Film, který mě vážně vzal za srdce. Ukazuje, že naděje se člověk nikdy nesmí vzdát a že když člověk najde svůj životní cíl, tak je nejlepší se ho držet a jít si za ním. O hereckých výkonech Matthewa a Jareda se nedá ani mluvit, protože byly doslova strhující. Ani si nedokážu představit, že by do role transsexuála obsadili někoho jiného než Jareda. Film podle mě velice silný, dokonale zahraný a natočený.

La La Land

La La Land (2016)

Úplně chápu, že se tenhle film někomu nemusí líbit, ale nikdo nemůžu říct, že je špatně natočený a zpracovaný, protože to co celek tohodle filmu představuje je něco neuvěřitelného ne-li umělecké dílo. Já osobně jsem se na něj těšila strašně dlouho už jen kvůli tomu, že Emma a Ryan jsou můj nejoblíbenější filmový pár. A výsledek? Když začnu u herců, tak Emma u mě stoupla úplně nejvíc, co mohla. Vždycky jsem jí měla ráda jako herečku, ale po tom, jak zahrála tady Miu, tak jí vážně patří můj velký obdiv. Zpívající a tančící Ryan? Úžasný, úžasný, úžasný. Nějak mě nenapadá ani jeden herec, který by se do toho dokázal tak vcítit. Jinak jsem strašně ráda, že existuje někdo jako Damien, který točí takové film jako je právě tento a nebo Whiplash, ikdyž jsou oba úplně jiné, tak pořád "živá" hudba ve filmu je něco úžasného a on s tím dokáže skvěle pracovat a udělat z toho něco tak nádherného a dech beroucího. A jestli se vám La La Land bude líbit tak jako mě, tak se připravte na to, že ty písničky vám budou ještě tak 3 dny po zkouznutí hrát v hlavě!

Birdman

Birdman (2014)

Hrozně lituju toho, že jsem na tomto filmu nebyla v kině. Záběry Emmanuela Lubezkia na plátně musely vypadat úplně dokonale. Jeho práci se dá doslova říkat umění a ještě v kombinaci s režií Alejandra to dává dohromady vážně film, který alespoň mě pohltil. A herecké obsazení? Jedna trefa do černého vedle druhé. Úžasný Michael Keaton si se svou rolí poradil líp než jsem ze začátku čekala. Co říct? Možná to, že tleskám!

Warrior

Warrior (2011)

Ach jo, tenhle film mě vážně dostal... Akorát jsem to dokoukala a absolutně nevím, co o tom říct. No vždycky, když vidím film spojovaný jakokoliv s boxem, tak většinou mě ty filmy vážně baví, ikdyž vůbec nevím čím (asi ten adrenalin ze hry). Každopádně tenhle film měl v sobě úplně všechno: emoce, lásku, adrenalin, drama...prostě všechno. O Tom Hardymu ani nemluvím, protože ten byl úplně skvělý. Můžu říct to, že sem tak nějak konec předpokládala, ale to jak to úplně dopadlo mě vážně dostalo a i slza ukápla. Skvěle natočený film s vážně úžasným příběhem!

REVENANT Zmrtvýchvstání

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)

Když jsem šla do kina, tak jsem od tohoto filmu čekala to, že tam hraje Leonardo DiCaprio a že to bude asi teda dobré. Ale od chvíle, co film začal hrát, tak jsem byla až úžasem bez sebe. Vážně asi mě nepřestane udivovat to, jak si kameraman Emmanuel Lubezki dokáže pohrát i s těmi nejmenšími detaily. Z kina jsem odcházele doslova unešená úplně vším, co by správný film měl mít. Dobré herecké výkony, napětí, akci, efekty,... Prostě všechno. Zasloužených 5 hvězdiček.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

No totálně dokonalý Heath Ledger, ale to všichni ví. Prostě on v roli Jokera?! Myslím si, že nemohli vybrat nikoho lepšího. Každopádně tomuhle filmu nemám, co vytknout. Kamera super, režije super, scénář super, herci super... A takhle bych mohla pokračovat donekonečna.