Velmi slušné a do detailu zpracované špionážní drama, které působí velmi reálným dojmem. Nejde o žádnou bondovku, ale spíš o to jako to asi vypadá ve skutečnosti. Zbraně nejsou browningy, ale přetvářka a lest. A k tomu výborný Oldman... film jak sachertort!
Tenhle typ texaskýho masakru nemám moc rád, nedá se v něm totiž nic moc novýho vymyslet a tak se snímek stává jen variací na typy mučení. Vlatně nevim proč lidi takovýhle rychlokvašky točí. Tahle je naštěstí obohacená zajímavym moderním střihem a adrenalinovou vhodně zvolenou muzikou. To jediný zachraňuje tomuhle prd3l :-)
Nekompromisní nízkorozpočtová chlívárna, která si nebere servítky absolutně s ničím. Hauer hraje roli velmi obstojně a explicitní a zbytečné násilí nebere konce až do titulků ;-) dost jsem se pobavil.
Typicky indicky dlouhá, typicky indicky afektovaná, ale celkem zábavná komedie, která obsahuje působivou stylizaci, ale sem tam i stupidně situační sitcomové hudební podbarvení. Neurazí, neuchvátí.
Brilantní, surové a naturalisticky přímočaré akční drama, které má koule. Klid hlavního hrdiny budí respekt, scénář nenudí ani chvíli a do konce není jasné jak to dopadne. Super film.
Strhující příběh o dvou teplouších u kterýho máte po 40 minutách pocit, že se stalo už tolik věcí, že už na to musíte koukat aspoň dvě hodiny. Příběh je bez pochyby zajímavej a Carrey i McGregor hrajou svoje postavy naprosto skvěle. Převažuje komediální stránka nad dramatickou, ale obojí je velmi dobře zkloubený. Doporučuju :-)
Některý sketche jsou stoprocentně za plnej počet (fuckin' hingmy - talent, epiphany continuum, voice controlled elevator, ...) ale některý jsou vyloženě trapný (dva pitomí frantíci v dodávce wtf?), proto si nezaslouží plnej počet celkově. Nicméně pořád jde o dost kvalitní scottcom :-)
Dámy a pánové, až na tři menší chybyčky - takto má vypadat brilantní drama. 90% bez debat. Téma vyčerpané do poslední kapky, překvapivé, nápadité. Doporučuji ke shlédnutí.
Podivnej Holmes. To co postava měla v tomhle filmu ztratila, rozvahu a intelekt nahradila akce v US stylu a vytvořila lehce nadprůměrnej film, kterej zapadne.
Po dlouhý době zase super animák. Depp mluví skvěle zvolenýho hlavního hrdinu - chameleona a postavičky jsou skvěle rozpohybovaý a detailně a zábavně animovaný. Navíc nechybí vtipný scénky, který působí přirozeně. Dobrá práce!
Od dvou hvězdiček se to šplhalo přes 3 až skoro na 4, ale nakonec to na ně asi nemá. Výborný herecký obsazení trochu brzdí pozvolnější rozjezd. Film má sílu a nostalgickou atmošku a super gradaci na konci, ale skoro bych radši ani nehodnotil :-)
Fyzikální zákony dostávaj na prdel a hlavní postavy jsou v rámci dramatičnosti nesmrtelný. Naštěstí plochost předchozích dílů nahrazuje výrazná dávka instantní akce a to dost drsný. Právě kvalitní akční scény film zachránily a je to to poctivých 70%. Další plus za Johsona. Sice působí až nepřirozeně napumpovaně, ale role mu skvěle sedí. Mrkněte na to :-)
Pokud chcete napsat horší scénář, musíte se asi opravdu snažit ;) Tohle byla naprostá příšernost. Asistent zubařky neuvěřitelně přehrává celou dobu a nálada je asi jako při sledovaní telenovely. Další přeceňovaná nevtipná "komedie" typu Zbouchnutá. Fuj, proč lidi dotujou tyhle hovadiny? ;-)
Opravdu adrenalinová akce od začátku až do konce. Bohužel na 4 hvězdy by se to vyšplhalo jen v případě, že by tam nebylo tolik nelogických věcí. Díky tomu, že jedna scéna těsně stíhá druhou, nemá člověk čas se zamyslet, ale nastalé situace by se daly řešit snadněji a rychleji. Nicméně jde o dobrý film, doporučuji ;-)
Seversky chladné, odtažité a až profesorsky natočené. Tato nepřibarvená rekonstrukce "největší skandinávské loupeže všech dob" je natočena na úrovni, srozumitelně a uvěřitelně. Za mě 75%.
Já... já... do teď nejsem schopen slov. A to je to už zhruba 20 hodin co jsem měl možnost shlédnout na MFF KV tento opus magnum. Opravdu nevím co o tom napsat. Film by bylo lépe hodnotit skrze WTFs/min. Je to opravdu ŠÍLENÉ!!!! Absurdní nonsensuální burleska jak bylo inzerováno ;)
Jedna ... tuna... nudy! Film, který nepřináši naprosto nic nového, nemá žádnou přídanou hodnotu a je úplně zbytečný. Hlavní "hrdinky" se neustále dohadují a střídají se v tom která bude uražená. Sem tam to oživí tím, že začnou jednat nesmyslně. Toto byla opravdu ztráta drahocených 73 minut času.
Jako komedie mi to moc nepřišlo, to spíš tragikomedie ale k dramatu to má snad i blíž. Humor je surovej, občas groteskně vtipnej. Příběh neni nijak zvlášť komplikovanej, ale navzdory tomu se nedá lehce odhadnout... konec konců jde o skandinávii ;) Za mě 65%
Jeden musí z kola ven (2011)
Sheep Impact (2011)
Nic moc, mohlo to bejt vitpnější.
Extrémní předsudek (1987)
Jack je velký smíšek.... možná proto mu tu roli tak moc věřim :-D
Přepadení (2010)
Film který si na nic nehraje. Nekompromisní, moderně natočená odlidštěná akce. 80%.
Loved Ones, The (2009)
Tobruk (2008)
Na českou tvorbu ve všech ohledech nadprůměr.
Narozen 4. července (1989)
Přiliš dlouhé na sebelitujícího se ztroskotance.
Somrák s brokárnou (2011)
3 Idiots (2009)
Sucker Punch (2011)
Vše už bylo řečeno níže. Stylisticky skvělá podívaná, ale kdyby to aspoň nebyla taková slátanina ;-D
Drive (2011)
TRON: Legacy 3D (2010)
Naivní kravinka zahalená ve velmi kvalitně udělaném grafickém hávu s perfektně sytými barvami a uvěřitelnou fyzikou.
I Love You Phillip Morris (2009)
Burnistoun (TV seriál) (2009)
Černý led (2007)
Sherlock Holmes (2009)
Transformers 3 (2011)
Nic komplikovaného. Čistá forma jednoduché zábavy.
Rango (2011)
Konkurenti (1992)
Thor (2011)
Vystajlovaná příjemná komixovka z originiálního prostředí.
Rychle a zběsile 5 (2011)
Šéfové na zabití (2011)
Brotherhood (2010)
Vřískot 4 (2011)
Hora klišé. Zabiják s nožem už dávno neni vtipnej a navíc atmosféra nebyla ani zdaleka děsivá. Horor? ztěží.
Život je boj (2009)
odpad!Skoro nenacházim slov. Tenhle film je totální slátanina u který kdykoli začnou dialogy prosíte aby už skončily. 90% keců je vata, herci jsou vyloženě levný a snad nikdo z nich neumí hrát (neustále přehrávaj nebo maj kamenný xichty bez výrazu). Podle mě naprostá zbytečnost a dokonce ani souboje nejsou nic extra. Neztrácejte s timhle škvárem čas.
Nokas (2010)
Vodnické zpívánky (2011)
Hle, Beránek boží (2011)
Vtipný a zároveň surově drsný road-movie, který odsejpá a nenudí snad v žádné pasáži. Překvapení na MFF KV, doporučuju.
Hora (2011)
Bezva chlap (2010)