Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Recenze (26)

plakát

Beverly Hills 90210 (1990) (seriál) 

Kult mého mladí, ke kterému se vždy ráda vrátím, hlavně pro prvních 5 serií.

plakát

Riverdale (2017) (seriál) 

Moje guilty pleasures :) Miluju tenhle seriál, postavy, prostředí, kostýmy, soundtrack, bizarní zápletky, Luka Perryho jako dokonalého tátu v prvních třech seriích. Seriál ve kterém je všechno od běžných příběhů středoškoláků, kteří prožívají své lásky, kamarádství, fotbal, roztleskávání, hraní v kapele atd. až po kriminální zápletky, seriového vraha s kuklou, mafii,gangy, sektu a šílenou hru co ovlivňuje životy lidí...prostě v tomhle seriálu najdete cokoli splácané dohromady tak, že si každým dílem říkáte, že bizarnější už to být nemůže...a ono je :)

plakát

Zlatokopky (2019) 

Dokonale, od zacatku do konce to bavi a nenudi ani na moment.

plakát

Čarodějky (1996) 

Za mě dobře zpracované téma magie a čarodějnických pokusů kdy člověk neodhadne předem následky svého počínání.

plakát

Věčně tvá nevěrná (2018) odpad!

Nečekala jsem od toho vůbec nic a předčilo to mé očekávání :) Vyrazila jsem na tenhle film s kamarádkou, protože ho chtěla vidět, s vědomím, že mě to asi bavit nebude. Nakonec jsem skoro zírala s otevřenou pusou, že něco takovýho fakt někomu stojí za to, to natočit, Koncentrace maximální trapnosti a stupidity, nereálná "zápletka" s ještě nereálnější "pointou". Fakt něco, co nemělo nikdy vzniknout. Nemluvě o docela příšerných hereckých výkonech, strašlivém hudebním podkresu..vlastně hrozný tam bylo všecko. Pochválit nemůžu nic.

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Výborný seriál, skvělé herecké obsazení, a ne až tak předvídatelný závěr. Bavilo mě to od začátku až po dokonalou finální epizodu.

plakát

Masaryk (2016) 

Naprosto nudný film, zdlouhavý a o ničem. Nebýt K. Rodena, musela bych dát "odpad". Bohužel ani jeho herecký výkon tu úděsnou nudu nezachránil. Zbytečné skoro dvě hodiny času.

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Opravdu hrůza :( Nudné, dlouhé záběry, naprosto nesmyslné střihy, kdy scény na sebe nenavazují, spousta věcí se vlastně vůbec nevysvětlí a nedávají často smysl a souvislost. Prázdná, dlouhá hluchá místa. Strašně moc dost realistických lesbických scén ( prakticky lesbické porno ) Hnus :( Myslím, že z daného tématu by se dalo vytěžit daleko víc. V podstatě lituju času, nestálo to vůbec za vidění.

plakát

Lucie: Příběh jedný kapely (2016) 

Naprosto výborný ! V sobotu v kině a dala bych si to znovu ještě jednou, nebo dvakrát, nebo desetkrát :) Výborně udělaný, sestříhaný dokument o životě jedné - naší asi nejslavnější a nejkultovnější kapely. Pohledy všech dohromady i každého zvlášť, záběry z minulosti, z velkého turné 2014, Rolling Stones, i ponorka ve studiu, kde se snažili pracovat každý zvlášť a ani se nevidět..klipy, zákulisí, vzpomínky i dnešek...za mě paráda !