Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (8)

plakát

Urbanized (2011) 

"My, jako druh, potřebujeme něco, co posílí naše představy, co podpoří naše touhy, něco, co nám dá pocit smysluplnosti. A to není cihla. Není to potrubí, je to nápad. A to žene města kupředu."

plakát

Diktátor (2012) 

Chcete slyšet nejdřív Aladdin zprávu nebo Aladdin zprávu? Tak nejdřív tu Aladdin zprávu. Jste HIV Aladdin.

plakát

Utopenec na útěku (1998) 

Tvé lži jsou jako banány. Přicházejí ve velkých žlutých trsech!

plakát

To, co dýchám (2007) 

Netradiční scénář, na který si to hrálo, by byl cool a zajímavý tak před deseti roky, některé prvoplánové a očekávané scény vyvolají maximálně úšklebek a plejáda známých ksichtů to v tomto případě nezachrání, spíš ukazuje na pokus o záchranu něčeho nepovedeného (snad první film kam mi ani ten forest whitaker nějak nepasoval). Nemůžu dát ani 50 % za tu drzost..

plakát

Iluzionista (2006) 

Fajný film - pěkná kamera, zpracování i výprava...Edwarda Nortona aji krasotinku Jessicu Biel mám hodně rád, i když tady zrovna do těch rolí mně ani jeden z nich moc nepasoval. Lepší by asi byly nějaké méně známé tváře, třeba Paul Giamatti jako vrchní inspektor byl skvělý. Film byl sice místy málo uvěřitelný, ale pokud se necháte unášet dějem a prostředím a nebudete hledat zbytečně chyby a nejasnosti, bude se vám to líbit.

plakát

Prvotní strach (1996) 

Výborný film i přes trošku předpovídatelný konec. Edvard Norton mě opět oslnil (ve svém debutu!).

plakát

Tropická bouře (2008) 

Tak jako klasicky dobrá Stillerovina, moc jsem zas nečekal, ale i tak se dalo se z toho vytáhnout víc. Na objektivní hodnocení to chce ale ještě jednu projekci, zatím 3,5/5. Každopádně Zoolander aji Dodgeball byly lepší. BTW1: snad první film, kde se mi líbil Tom Cruise, a to tak že moc :-). BTW2: Nevím jestli parodie, inspirace nebo vykrádačka, ale mám pocit, že má Stiller hodně rád Tarantina (viz fiktivní trailery a full retarded vs. superman teorie). BTW3: Who let the fridge open?!! :: EDIT: po druhé projekci 3/5

plakát

Jedna ruka netleská (2003) odpad!

Jediná vtipná scéna, když Macháček shodí popelnice jak začne zdrhat. Jinak naprostá ostuda českého filmu, stejně jako 95% počinů během posledních deseti let!