Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (3)

plakát

Naruto: Šippúden (2007) (seriál) 

Ať bych se snažil sebevíc, tak bych se nejspíše neubránil lavině superlativů. Pro mě srdcovka s nepřeberným množstvím nápadů a skvělým soundtrackem. A co si budem. Made in Japan..:)

plakát

Buď v klidu (2005) 

Spousta lidí to srovnává s PF, ale to je chyba. Jak se říká, neplěťte koše s baňama (jablka a hrušky). Ve filmu je spousta šikovně skrytých náznaků a vzkazů, které ocení jen někteří. To ovšem nutně nemusí znamenat , že film není kvalitní. Navíc Elliott je buzna.

plakát

Pach krve 4: Krvavý počátek (2011) 

Když se mi splní mé očekávání, tak jsem většinou moc rád. Jenže já jsem opravdu doufal, že se to třeba teď podaří a tohle pokračování bude o něco lepší než ty předchozí. Naplněn optimismem jsem zasedl a pustil se do toho. Bléééééé. Nuda , hnus a nuda. Jasně holky lízalky pozvedli nejen kvalitu poklopců potažmo filmu, ale žádná hitparáda to není. Exkurze do kuchyně místního "chefa" je kulinářským dobrodružstvím, po kterém možná někteří budou mít chuť vyžrat ledničku, ale já musel použít WC. Znáte ten pocit, kdy si na začátku podle xichtu někoho oblíbíte a on ten nešťastník se dokáže během pár chvil tak neuvěřitelně znechutit Vám a možná dokonce i sám sobě? Potom si už vlastně přeju, aby ten dotyčný natáhl brka. Nechci se už dívat na další pokračování, ale zvědavost mi asi nedá spát. 20% za lízalky a ehm...vlastně už nevím.