Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Dané hodnocení mě nutí zamyslet se, ale opravdu se zamyslet, protože takový odpad jako tady toto tu už dávno nebyl. Už uvodní řeči stylu zde ty "děti" mají největší intelegenci, protože jeden si snědl 2 prsty, další vyjebal oko... no pááááni, dnes neusnu, to vážně? Tohle bylo to skvělé? Kde tři sourozenci utečou a obrátí celou "nemocnici" vzhůru nohama, opravdu? Kdo mi tady to kurva vysvětlí... když mne chtěl dneska a to v neděli někdo nasrat, tak se mu to povedlo, protože jsem ztratil celých 94 min. života a to bez legrace! Opět tu vidím komenty tady těch hororových pseudointelektuálů, kteří jsou jak jinak ve své kůži a proč, protože to prý bylo "božííí"? Masové fondue, mučení, kvantum krve, brutalita, normalně se bojím vzít jejich jména do huby, ehm... Livingdead (sorry nejde mi caps lock), ricci.s a spol. To, že to je tak absurdní, lacinné a o ničem nikoho nesere, hlavne že se tam sekaji ruce nohy, hlava nehlava. Klasický Wrong Turn, ten prvni hoši byl nanajvýš podařený, les jsem neviděl skoro měsíc, ale tady tohle bylo neskutečně hrozné. Normálně se děsím jít ven, když vidím, kolik gayů tudy tady běháááá. 0,1/10 ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Jednoúčelovej kousek, který rozhodně nedělá hanbu celé sérii, naopak bych si troufnul říct, že po prvním díle zatím nejlepší. Stejně jako u ostatních zde jde především o hektolitry krve a hodně masitý gore. U čtyřky je od každého ve velkém, tudíž jsem spokojený. Parta dementů je teda o něco horší, než bývávala, ale o to nápaditější killingy tam tihle bráškové provádějí. Nečekal jsem nic, dostal jsem v celku dost. 3,5 * ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Dej postráda čo i len štipku logiky, o chovaní postáv ani nehovorím, to je infantilita na n-tú a tak amatérsky a nevierohodne zahrané obete som v žiadnom horore nevidel a tak nemáte na výber, musíte tým mutantom držať palce, nech už tie debilné čubky konečne sundajú. "Zaujímavá" scéna je, keď obete počujú, ako im mučia kámoša a oni sa pol hodiny dohadujú, či mu majú ísť pomôcť, alebo keď sa jedna z kočiek ponúkne, že je najlepšia lyžiarka, tak zlyžuje hory a privedie pomoc, nasadí si lyže a jej štýl lyžovania pripomína 5-ročné decko, ktoré prvý krát postavíte na lyže. Takýchto lahôdok je tu požehnane, jedna hviezda za koniec, ktorý potešil, inak strata času. Dokonca aj masky mutantov sú odfláknuté. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Sakra, můj chystaný komentář byl totožný s kolegou Peterem, takže musím jinak... Už z traileru jsem cítil nějakou boudu, a nebylo to jenom tím, že R-kový trailer vyzradil téměř všechna úmrtí. Vytratilo se napětí, kterou oplývala jednička, z dvojky zase chybí absolutní nadhled. Kdo však zůstává zachován, tak je režisér a scenárista O´Brian, jenž zpackal už minulou část, a to je ta největší chyba. I přes změnu prostředí (podobně neúspěšně jako poslední Cold Prey) je tak z dalšího Wrong Turn prázdná vyvražďovačka, která se vyžívá v zesměšňování kanibalů a digitální krvi. Když pominu těžkou demenci postav, tak jsou to právě horští mutanti, co dostali na prdel. Film z nich udělal chudáky, co se jenom chtějí nažrat, nic víc. Pochválit by šel snad jen úvodní bordel v sanatoriu za doprovodu Straussova valčíku a věčně nadržené lesbičky. Příště bych prosil o výměnu režiséra, ale teď je otázkou, jestli nějaké příště bude. EDIT: tak to "příště" bohužel bylo. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Na první dva díly to nemá ani náhodou, ale aspoň to je lepší než tragický třetí díl. Film začíná jako každý slasher. Parta nádherných holek se svýma klukama jedou na chatu, uvíznou, nemají signál a prostě řeší klasické hororové klišé problémy. Vraždy byly krásně brutální a zábavné. Hlavně scéna kde dozorce byl uvázán za všechny končetiny ke dveřím byla paráda. Bohužel v žánru slasher jsem neviděl nic pořádného pár měsíců a Pach krve 4 to bohužel nezměnil. Tenhle žánr je asi už mrtvej. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Natočeno za 19 dní. Točilo se ve skutečně opuštěném sanatoriu. (ČSFD)
  • Sean Skene je čtvrtým hercem, který ztvárnil „Tříprsťáka“. (asxasx)

Reklama

Reklama