Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (3)

plakát

Jiný život (2019) (seriál) 

Narazil jsem na ten seriál také náhodou. Prvotní nadšení, že je tu nové scifi, velmi rychle opadlo. Seriál obsahuje opravdu velké množství nesmyslných prvků, konflikty mezi postavami jsou zcela nepochopitelné, až má člověk pocit, že se nejedná o astronauty, ale o výběr toho "nejlepšího" z psychiatrické léčebny. Ten, kdo vybral takovou sebranku jako členy nejdůležitější mise pro lidstvo, musel být buď za A totálně zfetovaný nebo za B prostě chtěl vidět, jak se tam v tom hlubokém vesmíru mezi sebou pobijou. Nevím, jako celek to působí strašně zmateně a nesourodě. Jedna hvězda za Katee....

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Docela dlouho jsem odolával tomu, abych k tomuto filmu napsal komentář. Ten film je prostě absolutní slátanina. Že byl Prometheus neskutečně dějově děravý, nesmyslný a celé to vypadalo jako chabý pokus oživit frenšízu vetřelce, tenhle pokus to zabil úplně. Pořád dokola se sám sebe ptám, co to proboha bylo? Ze všech možností, jak vetřelec mohl vzniknout, vybrali autoři ten nejstupidnější a nejnesmyslnější způsob. Příběh Covenantu, stejně jako Prometheus, obsahuje několik tragických dějových chyb, no, vlastně absolutních nesmyslů, a jak jsem doufal, že otevřené otázky z Promethea budou alespoň částečně vysvětleny, nestalo se tak. Naopak se to celé zamotalo ještě do většího nesmyslu. Jako milovník vetřelce jsem tímto vývojem absolutně znechucen. Jedna hvězda za Fassbendera.

plakát

Sword of Vengeance (2015) 

Opravdu marně jsem hledal něco, co by mne na tomto filmu mohlo zaujmout. Film je neskutečně nudný a příběh? Ten zkrátka není. Zpomalování záběrů, kdy tlupa lidí tahá dřevo k ohni, to už se skutečně nedalo vydržet. Nedalo se to ani celé dokoukat. Bohužel. Jedna hvězda ze slušnosti k českým tvářím ve filmu.