Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Z vesmíru na Zemi dopadne obrovský artefakt. Do čela mezigalaktické mise, která chce vypátrat jeho původ a jako první navázat spojení, se postaví Niko Breckinridge. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (97)

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

reality show in space hodna pre publikum s IQ pod 40. otrasne postavy s otrasnymi vztahmi, otrasni herci, priemerny namet priserne prevedeny s priam apokalypticky zlym scenarom. nieco tak mizerne ako toto som uz dlho nevidel (kecam, videl. bola to serialova troja od BBC. z nej som zvladol len jednu cast. z tohto tu predsa len asi pat...) a pevne dufam, ze dlho neuvidim. cashflower serial vystihol do bodky, preto sa len pripojim k jeho charakteristike. akurat je jeho hodnotenie az prehnane pozitivne. :) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První série je příšerná přesně tak, jak avizují komentáře. Otravně, místy vyloženě trapně na sílu progresivní. A to zejména z toho důvodu, že tam prostě nic jiného není. Nejenže to vypadá jak levný seriál z Kickstarteru, ale je to především stupidně napsané a s basic zápletkami, jež nikam nevedou. Další problém: postavy a jejich interakce. Při sledování jsem měl pocit, že jsem nechtěně přepnul na nějakou vypatlanou reality show. Partička hloupých věcně nadržených a dobrou polovinu první série na emzáckých drogách sjetých puberťáků, jakože prej asi cvičených astronautů, které nezajímá nic jiného, než intenzivní koitus - ve všech možných i nemožných kombinacích. A když zrovna vzduchem necákají hormony a na divokou kopulaci není čas, protože se ta zbrusu nová high-tech kocábka co epizodu totálně vysírá, tak zase prozměnu naprosto pitomě umírají. O nějaké dramaturgii nebo ucelené vizi nemůže být řeč, byť, abych byl fér, pár potenciálně zajímavých momentů se tu také nachází... Proto mě dost překvapilo, že druhá série je naprostým obratem k normálnímu sledovatelnému sci-fi seriálu a je až k neuvěření, že za ní stojí ten samý tvůrčí tým. To zásadní: vyklidnilo se to. Postavy, které mě v první řadě tak vytáčely, buďto zdechly a nebo naprosto změnily své chování, resp. herci svůj projev. Pořád je to po čertech podfinancované, někde na úrovni trochu lepšího Syfy seriálu, ale s každou další epizodou jsem měl pocit, že tvůrci konečně mají nějakou vizi, že tentokrát si našli jasný směr a budují vlastně i docela zajímavý vesmír. Leč brzy se ukazuje, že s tím začali pozdě a za těch 10 epizod už to nemají šanci stihnout dohnat. Posledních pár dílů pak srší nápady, ale jsou dost rushnuté a neuspokojivé. Těší mě, že se příběhově uzavřelo, ale bylo znát, že tvůrci zřejmě původně měli plány na daleko větší počet řad. Mnoho možných zápletek a nápadů bylo pouze naťuknuto. Po první sérii bych to netipoval, ale po té druhé mě zrušení skoro až mrzí, protože zábavné space opery v dnešní době nejsou a Another Life k nim teoreticky mohl mít nakročeno. Jen prostě začal úplně debilně, což mu docela zaslouženě srazilo vaz. ()

Reklama

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli herečka jak vystřižená z devadesátek (Sackhoff)! Vše co dělá je tedy uvěřitelné. Škoda že tento seriál nemá prachy, jako ztraceni ve vesmíru. Nízký rozpočet mu totiž zlomil vaz. Nízký rozpočet a nechutné homo trans buzeranstké scény, na které se nedá koukat!!!! Další výtka patří výběru posádky, kdy mám pocit, že snad vybrali prvního, kdo se přihlásil. Ale to nic nemění na tom, že i přes málo peněz a buzerantsví jde o slušnou podívanou. Vysoké hodnocení dávám proto, že mě seriál zaujal víc, než podobné vysokorozpočtové. I za málo peněz se dá natočit koukatelná věc. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nevím no... Je to hrozná škoda. První díl vypadat velmi nadějně, efekty se nezdály tak špatné, ale dva tři díly a bylo jasné, o co go. Velké téma, ale naprostý amatérismus. Scénář až tak C-čkový, protože takové problémy, co tam řešily, to bylo jak ve Slunečné. Herecky bohužel naprosto podprůměrné. V každém dílu byl nějaký slabounký záchvěv naděje na zlepšení, ale ta touha být zajímavý se topila v realitě naprosté neschopnosti nezaujmout a nepřekvapit... Muselo to být drahé, tím pádem je to fakt neskutečně špatné. Dokoukal jsem ze zvědavosti ... nepřekvapilo ani závěrem... ()

SteewCZ odpad!

všechny recenze uživatele

V průběhu třetího dílu jsem to vypnul. Špatný cast, výprava, hudba, děj. Seriál postavili na Katee Sackhoff a je to znát. Celkově to celé působí strašně směšně, od oblečení, po chování jednotlivých postav vůči sobě, od počátku tam jsou konflikty zcela nepochopitelné, okamžitě jste vrženi do děje co nedává smysl. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama