Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Super film. Jack a Morgan předvedli kvalitu herectví ve velmi pěkném a pravdivém příběhu.

plakát

Batman a Robin (1997) 

Je to tak hrozné až je to vtipné. Velmi špatný vtip. I sám Joel Schumacher se omluvil všem, co viděli tento film. Pro mě je to komedie a ne akční film. Myslím, že film měl pouze vydělat na dětech, které si chtěli koupit hračky. Ano připadá mi to jako velká reklama na hračky. Celkově fakt hrozný film.

plakát

Interstellar (2014) 

Takovýhle film mě vždy zajímá zhlédnout, protože je to něco na co nejsme v kinech ani od Christophera Nolana zvyklí. Určitě stojí za zhlédnutí a celkové analyzování filmu. Ke konci této podívané jsem si říkal: "Na co to sakra koukám!". A pak mi to došlo. Opravdu celkově velmi zajímavě provedený a povedený film.

plakát

The Notorious B.I.G. (2009) 

Jeden z top 3 rapperů všech dob. Proč sakra musí umírat takovýhle lidi, kteří mají originální nápady, fantastické texty a charakter. Big Poppa was a playa. Prostě mě štve, že takovýhle lidi musí umírat. R.I.P. Biggie Smalls (nebo Notorious B.I.G.) Jinak k filmu krásně zpracovaný a dobře sehraný.

plakát

8. míle (2002) 

Jeden z nejlepších rapperů všech dob má film no co k tomu dodat. Dobré zpracování, soundtrack, rap battles, příběh a herecké výkony.

plakát

Predátor (1987) 

Skvěle sehráno, natočeno a hlavně ta atmosféra, která vás vtáhne do děje. Perfektní film, který přece jen je spíše akční, ale tím přidal něco nového. Pro mě klasika hlavně díky Predátorovi, kterého sleduji i v komiksové podobě.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Pro mě to byl opravdu dramatický a vtipný film zároveň. Opravdu jsem se bavil a myslím si, že za takových 20 let by to mohla , alespoň z mého pohledu, být kultovní klasika. Scénář, herci, režie a celkové zpracování na 1*.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Mám rád Transformers, ne miluji je, ale jediný dobrý herec byl Mark Wahlberg. Znovu dobré nové postavy, ale Michael Bay nás stále okrádá svým velice opakovaným klišé a už mě začíná štvát.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Ve třetím filmu o Transformers zase dobrá změna lokace a přidání postav, ale ty zbytečnosti okolo.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Druhý film Transformers byl dobrý tím, že docela zajímavým způsobem změnil lokaci a přidal roboty, ale ty věci okolo mě ničily např.: téměř ten samý scénář.