Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor

Oblíbené herečky (10)

Elizabeth Olsen

Elizabeth si mě navždy získala svým vzhledem a sympatickým vystupováním ve filmech. Hrozně ji fandím do budoucna a ikdyž si zatím střihla menší role, věřím, že její čas teprve přijde.

Olivia Wilde

Dle mého názoru jedna z nejhezčích hereček současnosti a velký herecký příslib do budoucna. Vždycky, když tuto ženu vidím na plátně, dal bych ji nejradši pusu, vždycky z ní vyřazuje to právé kouzlo herečky. Přeji ji hodně úspěchů a více "nahých" scén, protože tahle žena má co nabídnout ne jenom po herecké stránce, ale i po stránce vzhledu.

Rachel Nichols

Rachel Nichols je na tom podobně, jako Olivia Wilde. Obě dvě nabízejí své herecké podání a krásný vzhled, díky čemuž si získají nespočet fanoušků, jako mě. Přijde mi ale, že Rachel se neumí tolik prodat. Poslední dobou o ní nic moc neslyším, ale přesto ta ženská hrát umí, no, uvidíme, co bude v budoucnosti. Snad se ještě sposutu pěkných rolí naskytne.

Sandra Bullock

Nikdy jsem se na její filmy nedíval proto, že by se mi tato herečka líbila po vzhledové stránce, ale zkrátka proto, že se mi dobře dívá na její herecké počínání. Sandra Bullock dokáže zahrát každou roli. Její filmy jsou u mě dost úspěšný. A i když poslední dobou nenatočila dobré filmy, pořád ji mám rád a zůstává u mě jedna z favoritek.

Jennifer Connelly

Krásná, sympatická a talentovaná herečka, která se nebojí ukázat svou nahotu ve filmech. Nebudem si lhát a řeknem si, že snad každá herečka si musela hereckou kariéru odstartovat "nahými scénami."

Jennifer už sice pomalu táhne na 45, hodně zhubla a poslední dobou o ní není moc slyšet, ale život jde dál a doufejme, že nám ještě ukáže své herecké kvality.

Dakota Fanning

Dobrá herečka. Stejně stará, jako já. No řekněte, přeci ji nemůžu ignorovat, ne?

Krom toho si mě tato pěkná mladá herečka získala svým výkonem ve filmu Válka světů, kde sice ještě byla malé vyžle, ale vyřazoval z ní herecký výkon. Doufám, že nám v budoucnu ještě něco ukáže.

Madeleine Stowe

Tato herečka má kvality i vzhled. V počátcích kariéry měla za sebou dobré snímky, vždycky hraje sampatické ženy. Proto si mě získala a ikdyž už v dnešní době není vyvolená, budu na ní myslet a snad dostane nějakou významnou roli.

Laura Linney

Laura si mě získala z filmu "Kongo" Umí hrát, ale přio její smůle se ve filmech moc nechytá a když se chytí, tak hraje v nějaké slátanině.

Marion Cotillard

Krásná a herecky zdatná francouzská herečka. Moc hezky se na ní dívá v každém filmu.