Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Yaro, kde jsi? (2021) 

Začátek byl velmi dobrý. Pěkně natočeno a italské prostředí zajímavé. Postupně se ale příběh začal spolu s paní vyšetřovatelkou rozpadat a ztratil na atraktivnosti. Škoda, mohlo to být dobré krimi drama.

plakát

Misha a její vlci (2021) 

Filmový dokument o jednom těžce uvěřitelném příběhu, podle kterého byla napsána kniha i natočen film. Byla to ale pravda? ... Je to poutavě natočené, že sami po celou dobu pochybujete, jak to vlastně bylo a kdo a proč má jakou motivaci co říkat a dohledávat. Nic úplně šokujícího, ale zajímavé to je.

plakát

Krvavě rudé nebe (2021) 

Jsem opravdu ráda, že jsem si dopředu nic nezjišťovala a myslela si, že půjde o klasický únos letadla. Haha. Sice nápad stylem - uděláme film o něčem, co ještě nikdo neudělal...ale fungovalo to velmi dobře. Ano, několik béčkových scén a stereotypů - jakože jeden únosce musí být ten pitomec, co to vše zkazí, tam bylo. Ve druhé polovině jsem se ale několika situacím musela i zasmát. Celkově moc dobrý akční hororový thriller a super překvapení.

plakát

Na papíře dobrý (2021) 

Nová americká komedie o stand-up komičce a jednom zásadním „vztahu“. Celou dobu se to tváří jako fajn komedie, mladá žena, co se dostává do komických situací a potká zvláštního chlapa. Občas tam byl povedený vtip a nebylo to nic násilného, ovšem taky žádná Bridget Jonesová. Nakonec to není ani trochu romantika a celé vyústění mi přišlo úplně mimo a shodilo to i průměrnou první polovinu. Ten konec se mi opravdu hodně nelíbil, to se mi u komedie snad ještě nikdy nestalo, že by mě takhle naštval konec. Velká škoda tedy ... celkově je to kvůli tomu dost zbytečný film.

plakát

Ulice strachu – 1. část: 1994 (2021) 

Připomnělo mi to, když jsem asi ve třinácti letech měla ráda sérii Maharal - tajemství talismanu. Tohle je samozřejmě něco jiného, ale pro stejnou cílovou skupinu a s všemožnými moderními prvky, levnou akcí a krví. Špatné na tom je to, že nějaká úcta a narážky na klasické slashery jsou teenagerům fuk. Navíc, takhle špatné dialogy jsem už dlouho neviděla. Celkově to bohužel byla poměrně slátanina bez napětí, takže na další díly se nejspíš už nepodívám. Jistý vtip, sympatická skupina herců a vysoké tempo si ale určitě vyslouží to, že filmy budou u mladších diváků oblíbené.