Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Poslední recenze (101)

plakát

Tipy pro život mimo realitu (2017) (seriál) 

Tahle romantika s dospělými puberťáky se docela povedela, ano puberťáky, protože ta jejich stydlivost je až přehnaná! Nebýt Koiwai, tak nevím. Ale jo charaktery tady byly milé. Náhody šíleně pohádkové, avšak zábavné. Hodně se mi líbilo zapojení oné MMO hry, to co se v ní dělo přesně odpovídá tomu, co z těchto her znám, takže to potěšilo mnohem víc. A povedly se i opening a ending, ty jsou opravdu dobré.

plakát

NieR:Automata Ver1.1a - Season 1 (2023) (série) 

Hru jsem nikdy nehrál, a ani jsem netušil, že je na tenhle styl udělaná nějaká hra. S hlavní hrdinkou 2B jsem se setkal jinak, především ve formě různých cosplayů a pak jisté hentai tvorby. Ale musím uznat, že tenhle seriál se jako reklama na hru opravdu povedl. Je to skvělé postapo se souboji robotů s androidy a přeživšími lidmi. Hlavní charaktery jsou povedené, 2B je sympaťačka, která vše oddře a její parták 9S je zase skvělý hacker. Mě se líbila i Jackass, jen je škoda, že její charakter měl jen málo postoru. Postapo svět je strašidelně nádherný a hlavně ty kolonie robotů, kteří se ...no nebudu spolerovat. Jsou vtipní.

plakát

Jamada-kun to Lv999 no koi o suru (2023) (seriál) 

Ale jo, je to jedna z těch fajn romcom anime sérií, kdy se člověk pobaví a zasměje. Jen ta romantika tam nefunguje tak, jak by mohla. Našel jsem si tam vtipné momenty, ale mohlo jich být více a mohla být i více zapojena ta MMO hra, kterou hráli. Ke konci se to zase zbytečně zamotává a zase je člověku líto některých charakterů, že nedostali to, co si zasloužili a má to jen ta ústřední dvojice. Na druhou stranu tam mohl být i víc pan Kamota, ten byl skvělý, ale je fakt, že si to vynahradil určitým způsobem v posledním díle, ten byl super.

Poslední hodnocení (3 043)

Reklama

Poslední deníček (2)

Statistiky hodnocení

Jde o počty hodnocení filmů a krátkých filmů od počátku mého hodnocení až do dne do 5.1.2024. 

 

5 hvězdiček - 202 položek (13%)

4 hvězdiček - 669 položek (43,2%) 

3 hvězdiček - 476 položek (30,7%) 

2 hvězdiček - 168 položek (10,8%) 

1 hvězdiček - 32 položek (2,1%) 

odpad - 2 položek (0,2%)  

 

Je to ovlivněno tím, že si většinou filmy vybírám a nejsem masochista, abych se díval na sračky.