Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Životopisný

Recenze (40)

plakát

Němá tajemství (2023) 

Strhující příběh s obrovským citem pro vystižení každé z postav, podtrženo skvělými hereckými výkony, kamerou, hudbou i střihem.

plakát

Electra (2023) 

Nezlobte se, ale nechutnost a nevkus nutně neznamená umění a světový formát. Spíše bych řekl, že je to forma vlastní psychoanalýzy na dívácích.

plakát

Jaula (2022) 

Film, u kterého opravdu neusnete, a v táhne Vás do děje. Jiný, neotřelý se spoustou zajímavých podprahových témat. Jen si ho pusťte a nečtěte předem popis filmu, ani se nenechte ovlivnit dle mého názoru zbytečně negativními komentáři.

plakát

Einstein a bomba (2024) 

K zamyšlení a za mě velice zdařilé. Některé komentáře, spíše většina komentářů, vychází z nutnosti a potřeb diváků sledovat Hollywoodskou velkolepou show plnou napínavých scén, ale tady jde přeci především o zachycení myšlenek průběhu života a dění ve světě jedním z nejlepších vědců všech dob.

plakát

Slunovrat (2019) 

Ideální film po probuzení, ať máte co nejvíce hodin do spánku a nepouštět v párech!

plakát

Mezi COOLky (2022) (pořad) odpad!

Ani to nezkoušejte!

plakát

Karel Svoboda: Šťastná léta (2020) 

5* pro Karla a 2* pro Petra...tak aspoň za 3, ale třeba jednoho z předních českých, možná světových, skladatelů zpracuje i někdo jiný než jeho syn. Je to škoda.

plakát

Případ Nagyová, 10 let poté (2023) (TV film) 

Smutný pohled na českou politickou scénu, slabého a ubohého premiéra pod vlivem vypočítavé a všehoschopné ženy. To je opravdu těžko uvěřitelný příběh.

plakát

Bratři (2023) 

Asi ještě nikdy jsem tak dlouho nepřemýšlel nad hodnocením, nakonec jsem se odvážil napsat pár slov po 3 dnech. Film je to zajímavý se skvělou kamerou, hereckými výkony i hudbou, ALE dle mého názoru naprosto nevyužitý potenciál tématu, zasloužil by si delší čas nebo více dílů. Tady je spousta času věnována například pianu nebo po americku pojatém útěku skrz stovky vojáků. Možná bylo třeba se více věnovat jednotlivým postavám a nebo i všem následkům jejich činů, a to nejen odsouzeným a zavražděným, ale i rodinám, které byly roky pronásledovány, a hlavně také rodinám lidí, kteří Mašínovi chladnokrevně a naprosto zbytečně vraždili. Takže po filmu spíše zklamání a spousta otázek.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Klobouk dolů za odvahu pustit se v českých končinách do tohoto naprosto odlišného žánru a ještě to takhle bravurně zvládnout. Napínavé, odlišné, dechberoucí i překvapivě kreativní.