Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (218)

plakát

Radikální metoda (2023) 

Šel jsem do filmu s nechutí, ale byl jsem mile překvapen. Bravo! Jenom pár slov na vysvětlenou. Děti na celém světě se intelektuálně vyvíjejí podobnou rychlostí. Až do puberty. Pak zaúřadují geny a kdo má intelektuální základy, tíhne ke studiu a naopak. Mimochodem, kdo si vzpomene na nějakého nositele nobelovky z Mexika? A to měli dva - chemika a spisovatele, stejně jako Česko. Ale při desetinásobné populaci.

plakát

Gaspar má 24 hodin (2023) 

Dokoukal jsem to se sebezapřením a ze zvědavosti, zda i druhá polovina bude stejně špatná, jako ta první. Byla. Indonésané by už měli předat psaní scénářů umělé inteligenci, aby se intelektuálně přiblížili alespoň argentinským telenovelám. Podobný kousek by napsalo líp i osmilené dítě.

plakát

Zastávka v Kansasu (1956) 

Kdybych měl obsah filmu parafrázovat jednou (nevyřčenou) větou hlavního hrdiny, tak by to bylo: "Virgil říkal, že kurvy jsou nejlepší manželky..."

plakát

80 for Brady (2023) 

Odpudivá Jane Fonda (vietnamská udavačka) a další tři starý škeble jednou na americký fotbal. Doufám, že tento poklad světové filmařiny prodělá takový ranec, že něco podobného bude napříště produkovat jedině spolek Kalifornsko-NewYorských nekrofilů.

plakát

Smuggling in Suburbia (2019) (TV film) 

TV produkce. Matka hlavní hrdinky je neuvěřitelná pitcha.

plakát

Dotkni se ohně (2006) 

Věnováno agentovi KGB Joe Slovo. V zásadě jde o to, že pozdější náplavy ze severu Afriky bojují s dřívějšími náplavami z Evropy. A původní obyvatele Jižní Afriky - Křováky - obě skupiny ignorují.

plakát

A do kuchyně! (2022) 

Ti uprchlíci jsou taková zlatíčka! Kdo to pak střílí a znásilňuje, když můžou v pohodě makat v kuchyni? Sluníčkovost až na půdu škodí tomuto nenáročnému filmu, který mohl potěšit a neurazit. Takhle akorát nasere.

plakát

Varúj...! (1946) 

Tehdy se panstvo ještě umělo bavit!

plakát

Kontra (2021) 

Z celého filmu vyčnívá ošklivý fakt, že Arabové, černoši a další rasy a národy jsou hrozně urážliví. Na rozdíl od bělochů, bělošského boha a atributů civilizace. A proč jsou neběloši urážliví? Protože mají pocit druhořadosti svého života v civilizaci, která je přesahuje. Pak si to kompenzují urážením se, křikem o rasizmu, rapem, útoky na bezbranné, terorizmem. A touto kompenzací jednoznačně prokáží, že druhořadí nejsou. Nebo to snad neprokáží?

plakát

Nebesa (2020) 

Film mi připomněl geniální (a o chlup lepší) film Taxodermia (2006).