Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (34)

plakát

Vyfič! (2009) 

Nějak pořád přemýšlím, jestli jsem viděla stejný film jako ostatní. Mně osobně vůbec nevadí "naivní" komedie, ale tohle už bylo trochu moc.

plakát

Gauneři (1992) 

budu se muset na tento snímek podívat ještě jednou, protože si nepamatuju nic, co by stálo za takové hodnocení...

plakát

Píseň pro nevěstu (1998) 

Minulý týden jsem viděla tento film asi po čtvrté nebo dokonce po páté. Nevyhledávala jsem ho, jen nebylo v televizi nic lepšího. Tak jsem si řekla, že se podívám, jestli jsem ho ohodnotila a nestačila jsem se divit. Po prvním shlédnutí jsem usoudila, že je hoden dvou hvězdiček, ale protože jsem se při čtvrtém až pátém podívání vůbec nenudila, a ba naopak jsem se stále bavila, tak jsem musela ty hvězdičky přehodnotit. A z toho plyne, že opravdové hodnocení se projeví časem.

plakát

Dům u jezera (2006) 

Keanu Reeves, Sandra Bullock a velice příjemný film.

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) 

Občas si říkám, že by tady komentáře potřebovaly cenzuru. Ať každý řekne svůj názor - od toho to tu je, ale přece nemusíme urážet. Seriál mě zatím nenadchnul, ale zhnusená taky nejsem, takže si ráda počkám, co nám přinese.

plakát

Smrtící včely (2008) (TV film) odpad!

Němcům by se mělo zakázat točit romantické a katastrofické filmy - opravdu se to nedalo vydržet. Nacpat do posledních 15 minut tolik nesmyslné akce a rádoby srdceryvných a vtipných dialogů je fakt umění na odpad.

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

I když Tylor Lautner, představitel Jacoba, obohatil pro většinu dam podívanou, tak přesto film upadá, je tam až moc šeptavých scén a kdybych nečetla knížku, tak by mě to moc nebavilo. Jsem zvědavá na Zatmění.

plakát

Stmívání (2008) 

Je těžké hodnotit film, když jsem předtím četla knížku,ale přesto mě to moc nenadchlo. I když se příběh hodně drží knížky přesto musím dát pouze 3*,což je škoda...

plakát

Temný rytíř (2008) 

vždycky šetřím pěti hvězdičkama, ale v případě obou "nových" Batmanů je klidně dám. Je to sice jen jeden z mnoha komixových příběhů, ale viděla jsem je už několikrát a vždycky se k nim ráda vrátím - nový Batman není tak najivní jak jsou jiní superhrdinové a jeho nový (temnější) kabát je vynikající. Temnému rytíři dávám pět hvězdiček a ještě jednu k tomu, protože výkon Heatha Ledgera je fascinující!