Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Velice velice "nečekaný" děj. Prakticky jediný populární příběh který se často aplikuje pro filmové scénáře. Nečekaně Adam Sandler klofne Drew Barrymore. Kdo by to v romantické komedii čekal že? Jinak semtam nějaký vtípek proklouzne. PS: Sandler má neskutečně blbé páčo :) PS2: Billy Idol s písničkou White wedding. ()

maruli 

všechny recenze uživatele

Mno.. co k tomuhle říct. Chtělo by se mi dát odpad, ale na celé jsem s maminkou vydržela koukat až do konce, takže si to tu jednu asi zaslouží. Nesnaším pitomé příběhy a lacinost a vulgaritu. Tomuto příběhu se dostává obojího. Dokonce i Steve Buscemi tu vypadá pitomě (!). Celým filmem vás budou provádět nesmyslné řeči o zvracení, poznání, že všichni nastávající jsou hajzlové a kdo neuteče od oltáře, jakoby nežil. Jestli se budu chtít nechat moralizovat, určitě né filmem se Sandlerem v hlavní roli. ()

Reklama

atmen 

všechny recenze uživatele

Film se odehrává v roce 1985, já počas tohoto týdne se nezávisle na tomto snímku pohyboval na youtube v klipech mého mládí. Se slzou na krajíčku se vrátil do 90 let a poslouchal hity od skupin Oceán, Team, Shalom, Kreyson, Metalinda, Tublatanka a další, a i když se na tehdejší dobu vzpomíná s despektem, v hudbě byla síla. To co dokázala, o tom se dnešním interpretům může zdát...Věřím, že by podobný film převedený na naše reálie, mohl zaujmout... Zbývá jen NADĚJE ( Nechci znát už žádný strach - Chci se probouzet v objetí štěstí - Nechci už žádný kruh - Ve kterém se život stále točí - V sobě se zavřít, v srdci dětský klid - Nejít jenom tmavou nocí - Všechno zahladit, bolest utišit - Čas mě míjí minulostí - Není to lehké, chci Ti říct - Soužím se bezbřehou tmou - Soužím se chtěl jsem s Tebou - Soužím se nad spásou svou - Nad ztracenou láskou ...- Toužím snít, nestát se tmou - Toužím se ztratit s Tebou - Toužím s dlaní před sebou - Být plný láskou ... Jsem v této nostalgické poloze sám? Škoda, že to tímto komentářem nezjistím, ale snad si ho někdo přečte a vrátí se v čase zpět, tak jako já... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemný Adam Sandler, kterej zpívá snad v každým filmu, kde hraje. Roztomilá Drew Barrymore, které to v tomto filmu skutečně neslušelo, i když jsem si myslel že jo. A nudný komediální příběh plný romantiky. Nic převratného, ale dokoukat se to v klidu určitě dá. A že si to nepustím znova také nemůžu tvrdit. Jen je to tak trošičku průměr, který ale neurazí. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, uvažoval jsem o ještě vyšším hodnocení. Tyhle stylizované osmdesátky mě totiž absolutně dostaly. Kýč tady kouká z každého záběru, z každého kousku obleku, z každé postavy, ba dokonce z každé věty. Ano, kýčovitost, s jakou zde byly osmdesátky naaranžovány, převyšuje i ty nejpřímočarejší pokusy nastolit ve filmech atmosféru podobně provařených a nostalgií opatřených 60. let. Ovšem, osmdesátky si o podobné ztvárnění přímo říkají. Ono se toho o filmu zas tak moc říci nedá. Kladné postavy trousí jedno moudré poučení za druhým, svatby jsou zde velebeny a oslavovány natolik, že se tomu musí smát i při promítání ve Vatikánu, a hudba je tak nasládlá, že vedle toho i růžová barva na oblecích osmdesátkových hairmetalových kapel se stává ve vašich očích černou. Postavy sympatické, hned je jasné, kdo je kdo a vy se nemusíte snažit o nějaké velké přemýšlení. Příjemná a vtipná oddychovka. A to až bude v televizi příště, přítelkyně tomuto programu neuteče. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)
  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)

Reklama

Reklama