Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Cela 211 - Vězeňské peklo (2009) 

Příběh odehrávající se v jedné španělské věznici. Názorně popisuje nekalé praktiky a všední život věznů, který se změní s hodou okolností v první den nástupu nového dozorce. Sice neznámí herci, ale vynikající výkony všech herců. Dobrý akční film s trochou té krve. Hvězdičku srhávám za až moc reálnou brutalitu.

plakát

Spolu (2022) 

Na českou kinematogrifií hodně povedený film s úžasným a talentovaným hercem Štěpánem Kozubem, který se ujal své role hodně bravurně. Veronika žilková spolu s Kamilou Janovičovou daleko nezaostavali. U tohoto filmu jsem se i hodně zasmál, ale to hlavně kvůli Kozubovi, protože vím, jaký to je komediant. Je to fim o pár hercích s hodně jednoduchým dějem, za co strhávám jednu hvězdičku. Jinak celkově mě tento film nadchnul a určitě doporučuji si zajít na něho do kina.

plakát

Poslední souboj (2021) 

Skvělé propracovaný děj, který je rozdělený do tří kapitol. Týto kapitoly nám jednotlivě odkrývají děj z pohledu tří hlavních postav. Celý záměr režisera je ukázat francii ve 14.století a hlavně nerovnoprávnost mezi ženami a muži ve společnosti a to si myslím, že se mu povedlo. Trochu mi nesedí Matt Damon v tého hlavní roli, jinak jsou herci a herečky dobře vybrány. Za mě skvělé drama, řekl bych i mysteriózní.

plakát

Pravidla moštárny (1999) 

Úžasný film vystihující život v Americe ke konci 2.světové války, kde na jedné straně příběh ukazuje stinnou stránku potratů a na druhé straně milostný trojúhelník mezi Homerem, Candy a Wallym. Příběh graduje až do závěru, kde dojde i k nečekanému rozuzlení. Za mě pohodová romantika, která zahraje divákovi na city.

plakát

Život je krásný (1946) 

Skvělý film, který umí vyvolat ty nejsilnější emoce. Kdo má alespoň trochu lidskosti v srdci, určitě popřemýšlí o svém životě na základě shlédnutí tohoto úžasného filmu.

plakát

Město bohů (2002) 

Film Město bohů, který je natočený podle skutečné události nemá chybu. Jeho propracovanost s dějovými liniemi od začátku až po úplný konec je mistrovský kousek, kdy začátek konce je opravdu konec. Jeho realistické znázornění války dvou gangů s neskutečným množstvím prolití krve dodává filmu určitou atmosféru, kdy ne každý na to má žaludek.