Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Tohle jsme my (2016) (seriál) 

super rodinej seros pro ty, co maj radi takovy ty hodne korektni a super stastny rodinky, co maji uzasne vztahy a sex i po 20ti letech manzelstvi a vzdycky maji hloubave odpovedi (vcetne nactiletych), a miluji to hrani na city... no ja nejsem ten typ, takze me se z toho chce zvracet. nula hvezd za scenar, nula za vykresleni postav, ktere jsou neuveritelne cernobile a 2 hvezdy za herecke vykony, ktere nejsou spatne - spis lepsi standard. Jak tohle moho vyhrat prestizni ceny je pro me zahadou.

plakát

Pok a Mok (2011) (seriál) 

Naše děti by dali 10+, my rodiče dáváme 5. Výborné aninace, skvělé gegy, něčemu se zasmějí děti, něčemu mi. skvěle (a zábavně) vykreslené charaktery postav. Naše děti se skvěle baví, viděli to 100x a baví je to i po 101, a přitom téměř podprahově získají informace, jak se chovat šetrně k planetě, a jaké jsou nejpalčivější problémy naší planety. Takže náš 3lety syn umí třídit domácí odpad, 5letý ví co je světelné znečištění, proč musí šetřit chemickými prostředky a že se musí šetřit s elektřinou, a který tuňák je ohrožený. Ja jsem se taky dozvěděla pár věcí - jak přírodně na komáry, jak bio pohnojit, jak na krtky. Francouzům závidím komunitní zahrádky (škoda, že při stavbě pražských sídliští na tohle nemysleli). Díky Poku a Moku.

plakát

Hrdinové velkoměsta (2012) (seriál) 

Dabing mi drásá uši, šprtku Haničku bych poslala někam, dialogy hrozné, zápletky stupidní, animace podprůměrná - to by bylo hodnocení mé - dospěláka. Jenže tohle je pořad pro malé děti a pro obě mé děti to byl nejoblíbenější seriál, když jim byly 2-3 roky. Z pohledu 2letých dětí, které tak trochu mluví, ale slovní zásoba je omezená, je to jedna z mála pohádek, které "rozumí". Nerozuměly (ještě) českým večerníčkům, rozuměly statečným autíčkům a milovaly je. Takže 4* Ještě že už dorostly ekoseriálu POK a MOK :)

plakát

7 trpaslíků (2014) 

pohádka se mi neuvěřitelně líbila. Kromě toho, že je vtipná, je v ní hudba dle mého vkusu (žádný popík ala ledové království) včetně mého předpubertálního vzoru punkerky Niny Hagen! Naše děti pohádku naštěstí pro mě také zbožňují.

plakát

Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců (2013) 

miluju serial i tento film - skvělá hudba, tajuplný svět "mrňousků, přírodní scenérie, příběh. Za všechno dávám 5 hvězd. Na mě byl závěr filmu příliš akční, ale našemu tříletému se právě tohle líbilo, takže je to asi tak, jak to má být :)

plakát

Kingová (2011) (seriál) 

Mozna je to spis krimi pro zensky, ale ja zenska jsem, takze 4*. Hlavni postava je totiz pekna zenska, co ma vzdy na vsechno trefnou odpoved. Jak uz to dnes byva, je to napul detektivka a napul vztahovka...to je skoda, za to je hvezda dolu. Kazdopadne postavy dalsich detektivu jsou velmi dobre, je to takovy ten tym podivinu a bavi Vas na to koukat.

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

CT me strasne zklamalo spatnyma detektivkama jako byly Vrazdy v kruhu, s Krobotem hrozni detektivove od sv.trojice, Strachuv radoby bombasticky Labyrint a dalsi. Pripady 1. oddeleni mi vzaly dech a stejnou kvalitu si udrzeli i v druhe serii. Naprosto nechapu, proc to CT nenavrhla na medvda namisto Vrazd kruhu ci jinych slatanin. Skvele napsany scenar (vsechna cest novackovi), dialogy jsou prirozene. Skvele obsazeni a herecke vykony. Ale hlavne - je to opravdu DETEKTIVKA s velkym D, kdy s napetim sledujete praci policie, od zacatku az do konce a nakonci si nereknete, ze je to blbost nebo ze by se to tak nestalo nebo ze na to prisel detektiv zahadne intuici... Pro mne nejlepsi detekticka za poslednich par let vcetne zahranicnich! Tesim se na dalsi pocin pana Marese a Malindy.