Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Komando

Komando (1985)

Neprostá klasika než jí dokázal zničit druhý dabing, ten totiž zabil všechny hlášky které si pamatuji od mala.. " a teď uděláte všechno o ce sem vás před chvílí žádal. Hovno!" . Jinak závěr kdy Arnold vyhladí celý ostrov je prostě geniální... Zkrátka za 5!

Běžící muž

Běžící muž (1987)

Na tento film se vždy rád podívám pro mě je to klasika která mě vždy pobaví. Je fakt že pan King v knize popisuje hlavní postavu jako vysokého hubeného střízlíka ale Arnold tomu vůbec neškodí ba naopak si nedokážu v této roli představit někoho jiného už jenom kůli pojetí scénáristů...

Velký bazar

Velký bazar (1973)

Některé filmy časem ztrácí na kvalitě ale vůbec to není tento případ. Film jsem viděl snad stokrát a vždy mě naprosto dostane! :) "Tak píchačky jdou napřed jo!?" :) Plný počet!

Jdi na to

Jdi na to (1983)

„letíme i z hajzlem“ tak tahle věta mě ve filmu dostala nejvíc. Bud a Terence jako obvykle ve formě, jeden z nejlepších filmů od nich. Co mě ale dost nasírá jak to nova ku*ví novým dabingem, například začátek filmu kdy Trávníček křikl na řidiče kamionu „Svinskej hajzle!“ a v novém dabingu (zase) Trávníček řekne „ty hajzlíku“ tak to prostě ztrácí šťávu. A boužel i u více filmů pro lidi který to vidí s nováckým dabingem to pochopitelně kazí i hodnocení. Měli by se na to slušně řečeno vykašlat! Kdybych to viděl poprvé s nováckým dabingem tak tomu dám za tři, ale jelikož sem měl to štěstí vidět film z původním dabingem tak za pět. prostě geniální film.

Yes Man

Yes Man (2008)

Naprostá oddechovka na kterou se vždy rád podívám a vždy skvěle se pobavím..