Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Ale jo, čtyři. Pokud někdo čeká něco opravdu nového, co by se po tolika dílech ze série mělo stát, nedočká se. Ti, kteří viděli byť jen čtvrtou epizodu, tak vědí, co se v Rogue One odehraje. Proto nějaké překvapivé zvraty v příběhu nepřijdou. Skvělé zmírnění absťáku z čekání na E VIII. Proč teda film vůbec vidět, když se nic nového nestane a je jen komerční vatou? Mnoho podařených odkazů na celou sérii (krom new universe, rip), i některé vtipy černého a bojemilovného C-3PO se zdařily. Nové postavy příběh prožívají vcelku smysluplně a průběžná, ba ani finální dávka patosu mi příběh a dojem z filmu nekazily. Must seen pro fanouška, Darth Vader je korunou celého filmu. Kdybych nebyl komerční ovce, která slintá nad čímkoli s logem "SW", tak by hodnota filmu byla určitě poloviční. Ale prostě některé věci se nemění - stormtroopeři mají stále mizernou mušku a síla je s filmy ze série sw stále silná.

plakát

Jeníček a Mařenka: Soumrak čarodějnic (2013) 

Co film nabízí: absolutně náhodné, opakující se záběry, rudošská dvojčata z proroctví, kapitána ameriku, dvě kokety co vypadají, že za deset minut budou točit lesbickou scénu, milfku s voicechangerem a nakonec ředitele, který šmíruje indiánské studenty a chudák dostal na natáčení jen jeden, fakt špatnej oblek. Příběh je krásně shrnut již v popisu filmu od oficiálního distributora, a je přibližně stejně kvalitní, jako slohové schopnosti toho, kdo ten popis pro distribuci psal.

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Bird is the Word! Tento seriál mi přijde nasnadě srovnat s Červeným trpaslíkem - jedním táborem milován, druhým přehlížen nebo až nenáviděn. V dvaceti minutách Family Guy dávkuje takovou smršť hlášek a skvělých scének, jakou nestíhají některé jiné komediální seriály za celou sérii. Doporučuji v originále.