Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Thriller

Recenze (7)

plakát

Světlo mého života (2019) 

Ne, že by to bylo špatný, to vůbec ale Viggo v Cestě mě bavil víc... tady je toho nějak málo, chci víc. Zaber Casey!

plakát

Muži v černém: Globální hrozba (2019) 

Nic moc jsem od toho nečekala a bylo to ještě horší... a to jsem se fakt snažila, ale ani na podruhé jsem to nedokoukala do konce a raději to vyměnila za stokrát viděný díl simpsnů. Nuda, nuda.. ani vtipný to nebylo.

plakát

Medicejové (2016) (seriál) 

Já tomu tu plnou palbu klidně dám. Stáhla jsem to na jeden zátah, napnutá až do konce. Obsazení na které je radost se dívat. Exteriéry, jak už to bylo řečeno-úchvatné. A klidně přimhouřím oči nad historickou nesrovnalostí nebo vtipnost situace, když si představíte, že Richard Madden má osmnáctiletého syna. (viděna pouze první série)

plakát

Rock of Ages (2012) 

Já tady nevidím problém. Už z traileru je jasné, že to má být především vtipné a taky bylo. Na sobotní odpoledne jak dělaný. Klidně si to dám znovu.

plakát

V pasti (2018) 

Tiché místo bylo fakt nuda, tohle se mi naopak líbilo velice. Nevím jestli je to hlavně tím, že Emily nemusím a Sandru naproti tomu zbožňuji ale tady to moc pěkně odcejpá, dětičky mě neštvou ikdyž klasicky komplikují situaci, Sandra je drsná, Rhodes je sličný a Jovovič je boží.

plakát

Robin Hood (2018) 

Chudák Taron, vůbec mu tu bezbřehou lásku k Eve nevěřím... a není divu. Casting prostě úplně mino... a taky scénář...a režie... Jamie a Ben na kariéře neutrpí ale vycházející hvězdě to snad půjde lépe s Richardem jako Elton John v brzkém Rocketman. ... Jedna hvězda, sice nevím za co ale odpad to vyloženě není.