Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Biografie (7)

Scott Jaeck (herec)

23.02.2016

Scott odmaturoval na New Trier High School ve Winnetce, v Illinois a vystudoval architekturu na wisconsinské universitě v Milwaukee. Svojí (převážně) divadelní a televizní kariéru začínal v chicagských improvizačních inscenacích Second City. Z počátku pracoval v bance a řídil bus než dostal hlavní roli Dannyho ve Mametově hře… (více)

Katie Stuart (herečka)

04.01.2009

Katherine Anne Stuart (jak se celým jménem jmenuje) se narodila 22. března 1985 v kanadském Vancouveru. Když byla Katie malá, navštěvovala Vancouverské divadlo pro mladé, kde si jí všiml agent. Na začátku dostala roli v propagačním videu ORCA BAY SPORTS. Její první televizní rolí byla v roce 1996 postava Patty Greer v seriálu… (více)

Troy Kotsur (herec / režisér)

25.06.2007

Troy se narodil a vyrůstal v Mese, v Arizoně. Je od narození neslyšící. V letech 1987-1989 navštěvoval Gallaudet University, kde studoval na divadelní fakultě. Tady získává cenu Nejlepší herec za role Seppa Schmitze ve hře The Firebugs a Kurta Paxtona v Room Somewhere. Dále studoval herectví na Pierce College a American River… (více)

Přemysl Boublík (herec)

25.06.2007

Narodil se 6. května 1982 v Písku, ale ve dvou letech se jeho rodiče rozvedli. Přemysl se pak s maminkou přestěhoval do Košic, kde se znovu vdala. V Košicích též vystudoval Konzervatoř. V červenci 2007 absolvoval obor herectví a divadelní umění na Vysoké škole múzických umění v Bratislavě. Spolupracuje s bratislavskými divadly… (více)

Verica Nedeska (herečka / scenáristka / režisérka)

25.06.2007

Verica se narodila 8. srpna 1978 v makedonském Ohridu. V současné době žije a pracuje v Praze. Vystudovala herectví na Akademii dramatických umění (FDU) ve Skopje. V průběhu studia natáčela filmy a uplatňovala se v divadle, též vytvořila spousty filmů (KARAULA Rajka Grliće nebo NÁHRADNÍ DÍLY Damjana Kozoleho) a divadelních rolí… (více)

Shoshannah Stern (herečka / scenáristka)

25.06.2007

Shoshannah se narodila ve Walnut Creek, v Californii. Spolu s jejími dvěma sourozenci je čtvrtá generace neslyšící rodiny. Navštěvovala Gallaudet University ve Washingtonu, D.C., jedinou školu svobodných umění pro Neslyšící na světě. Vypěstovala si lásku k divadlu. Na Gallaudetské universitě vyhrála několik cen - Nejlepší… (více)

Labina Mitevska (herečka / producentka)

25.06.2007

Labina pochází z umělecké rodiny. Její divadelní kariéra započala již v brzkém věku. Vystudovala fakultu Umění a Archeologie na Universitě Svatého Cyrila a Metoděje ve Skopje a díky stipendiu studovala i na European Film College v Dánsku. Na arizonské universitě v Tucsonu studovala Historii umění.V roce 1994 dostala roli… (více)

Reklama