Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (45)

plakát

Ezel (2009) (seriál) 

Zatím po shlédnutí pár dílů, mi tento seriál neuvěřitelně připomíná Hraběte Monte Cristo. Muž, jehož zradili všichni jeho přátelé, obvinili ho ze zločinu, který nespáchal a jde do vezění. Tam potkává svého ochránce (téměř jako Abé Faria) a s tím přijde na to kdo ho zradil a nakonec mu dá peníze a novou identitu. Poté se Ezel vrací pomstít těm, kteří ho zradili a těm, které miloval.

plakát

Obchodník se smrtí (2005) 

Zajímavý film, který mě vcelku oslovil, pár vět z monologu vypravěče je opravdu hlubokých :)...

plakát

Zvláštní efekty (1996) (seriál) 

Seriál jsem viděl před mnoha lety a nyní, když na něj po té době koukám přijde mi skoro tak skvělý jako kdysi, sice přiznávám, že zápletky bývají suché a děj je většinou bez překvapení, ale filmové triky mají a měli své kouzlo. Jako dítě jsem ho miloval...

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Nemohu si pomoci, ale film mi velice připomínal Tajemné okno. Film bych chvilkami trošičku zmatený, i když zmatený být trošku měl. Navíc nemám rád filmy kde umírají děti (i když je to dnes každý druhý). Nicméně atmosféra filmu byla strhující, ale konec filmu mě neohromil tak jako u výše zmiňovaného okna.

plakát

Zoufalci (2009) 

Film ze začátku pěkně rozjetý s pár opravdu vtipnými hláškami. Postupem času sklouzne k neutěšenému plakání na život v Praze, až k tregikomedii která ani není moc vtipná.

plakát

Třinácté patro (1999) 

Velmi dobře napsaný příběh, který mě po prvním shlédnutí opravdu ohromil. Film jsem viděl až nějakou dobu poté, co ohromení z Matrixu opadlo, takže mě ani nějaká větší souvislost nenapadla. Nicméně chválím herecký výkon Craiga Bierkoa, který je pro roli jako stvořený.

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

Čtvrté pokračování mě opravdu překvapilo, bylo skvělé, rychle, zábavné, a mělo spád. Pokaždé když ho vidím mě po pár minutách strhne a koukám ho až do konce. Vřele doporučuji.

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Jeden z nejsilnějších příběhů které jsem viděl, není to ten obvyklý americký scénář a tom jak hlavní hrdina na konci zvítězí nad bandou zlých hochů, protože v tomhle filmu jsou zlý všichni...

plakát

Království (1994) (seriál) 

Skvělý koprodukční seriál s tak trochu "jinnou" atmosférou, chvílem velmi strašidelný (scén je spousty teď si vybavuji například jak "zazdívají" ducha, ale chvílemi i velmi komediální (scéna kde stojí primář s kolegou za plentou a jeden drží myslím zmenšeninu "pohlavního orgánu" a druhý banán či něco takového)a dívá se na ně z profilu jejich kolegyně). Je to první seriál od von Triera co jsem zatím viděl, nicméně mě uchvátil atmosférou a zvláštní (ne špatnou) kamerou...

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

Další skvělý seriál z produkce HBO, s mým oblíbeným námětem. Po shlédnutí 1. řady chválím skvělý a napínavý scénář, občas sice trošku 'utahaný'.