Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Návrat do budoucnosti (1985) 

Když se na to koukám střízlivej, tak to je celkem dobrý. Po hulení, už tento pohled neopětuji. Hezký den

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Ačkoli byl tento film obecně hodnocen velmi kladně, nebyl jsem nijak oslněn. Film byl až zbytečně dlouhý a občas zde byly opravdu nudné a hluché pasáže. Musím ovšem ocenit výbornou práci s kamerou a výběr prostředí, které bylo úchvatné. Nejvíce bych vyzdvihnul výkon Leonarda Di Capria. Svou řečí těla dokázal naznačit více než slovy a upoutal mou pozornost v napínavých častech filmu. 3 hvězdičky dávám za nápaditost.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Po opravdu vyvedeném prvním dílu jsem měl lehké obavy zda-li bude druhý dil minimálně stejně úspěšný jako ten první. Byl jsem mile překvapen. Film dokonce předčil má očekávání a řadí se u mne mezi jeden z nejlepších akčních filmů co vůbec současnost nabízí. Konec filmu se opravdu až nápadně podobal konci Mafie 1 a i proto dávám pět hvězdiček.

plakát

Zpívej (2016) 

Ačkoli nejsem největší fanoušek animáků. Pohádka "Zpívej" mne opravdu zaujala. Samotné vlastnosti hlavního hrdiny mývala mohou ukázat krásný příklad i do života. Bohužel tento styl poslední dobou zachází někdy až do přehnaného stereotypu. Nejedná se tedy o nic převratného. Dávám 8/10

plakát

Whiplash (2014) 

Film je opravdu vynikající a strhující. Největší uznání si určitě zaslouží režisér a scénarista v jedné osobě Damien Chazelle který ukázal, že potenciál opravdu má. Tento snímek mi je opravdu blízký samotnou myšlenkou. Mladík se rozhodne být nejlepší ve svém oboru a tak si zatím jde hlava nehlava. Doporučuji nejenom každému fanouškovi jazzu :)

plakát

Sing Street (2016) 

Tento film vidím už podruhé a pořád neomrzí. Výborné herecké výkony jak mladých herců tak i všech ostatních. Sing Street nabízí úplně jiný emoční zážitek, než který vám většina hudebních filmů momentálně nabízí a rozhodně ho doporučuji shlédnout se svou drahou polovičkou. Jako milovník dobré hudby musím jenom vesele přikyvovat ke všem ostatním kladným hodnocením filmu. Velká poklona!