Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Biografie (4)

Cody Longo (herec)

18.10.2014

Cody A. Longo se narodil do rodiny s múzickým a uměleckým zázemím. Jako malý se sám naučil hrát na klavír a předvádět různé postavy po vzoru Jimma Carreyho. Ve čtrnácti letech složil vlastní klavírní skladbu. Hereckou kariéru začal budovat brzy hraním drobných divadelních rolí a studováním divadla.Později se přestěhoval z… (více)

Jeremy Renner (herec / producent / scenárista)

16.02.2010

Dříve ryze divadelní herec, který se ke konci devadesátých let plynule přesunul na televizní obrazovky, Jeremy Renner si vysloužil pochvalu a diskuzi nad ztvárněním sériového vraha Jeffrey Dahmera. Původem z Kalifornie, Renner objevil svou lásku k hraní během studií na Modesto Junior College, když si rozšířil své hlavní… (více)

Michael T. Weiss (herec / režisér)

20.06.2009

Michael Terry Weiss, rodák z Chicaga, se narodil do neherecké rodiny. Jeho otec pracoval jako manažer v hutním průmyslu a matka byla v domácnosti, kde se starala o malého Michaela a jeho starší sestru Jamie Sue, která se později stala filmovou maskérkou. Michael chodil na Glenbrook North High Shool v Nothbrooku, kde byl nejen… (více)

James Denton (herec)

26.03.2009

Tento americký herec se narodil ve znamení kozoroha, v městě Nashville ve státě Tennesee, jako druhý ze tří dětí. Jeho otec, dentista, byl členem místní divadelní komunity, kam se James později také přihlásil. V mládí se vedle školy věnoval basketbalu, který má dnes jen jako koníček.K hraní se dostal ve 23 letech, kdy dostal… (více)

Reklama