Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (4)

Čistá duše

Čistá duše (2001)

Viděl jsem tento film už nesčetněkrát. Pokaždé mě ale dostane. Je to nejlepší film, který jsem dosud viděl. Russell Crowe zde předvedl výkon, na který se nezapomíná a Jennifer Connely mu neméně zdatně sekundovala. Není potřeba zvláštní rovnice k tomu, aby mi vyšlo 100%.

Simpsonovi ve filmu

Simpsonovi ve filmu (2007)

Jedním slovem BRUTALITA... Vůbec nesouhlasím s některými, že fórů je ve filmu málo a jsou trapné - je to jeden velký a našlapaný fór. Chci si nechat nějakou rezervu pro všechny případy, proto "jenom" 95%. Doporučuji si na to zajít...Ale doufejte, že si k vám nesedne někdo, jako vedle nás - šílený blázen se smíchem znásilňovaného osla. A vzhledem k tomu, že příležitostí ke smíchu nebylo málo, tak jsme si celkem užili... :-)

Smrtonosná past 4.0

Smrtonosná past 4.0 (2007)

John McClane se vrací ve staré a možná ještě akčnější formě. „Nesmrtelný“ strážce zákona opět skoro sám bojuje proti padouchovi, na jehož straně jsou všechny výhody. Tentokrát se jedná o zhrzeného informatika, kterého se před časem zbavila vláda za to, že měl „přehnané“ požadavky na bezpečnost počítačových systémů. Jeho jediným cílem se tedy stane dokázat, jak jsou systémy snadno napadnutelné a zároveň si při tom vydělat nějaký ten dolar. Excelentní výkon Bruce Willise i ostatních herců doprovázený prvotřídními efekty dává tomuto filmu jedinečný náboj. Občasné malinko méně reálné akční prvky filmu nijak neubližují a to i z důvodu, že je již na ně Willisův fanoušek zvyklý. Hodnocení 95%.