Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický

Obsahy (7)

Jagami-kun no katei no džidžó

Jagami-kun no katei no džidžó (1990)

Máma vypadá na 14 a její pubertální syn Yuuji je do ní ''otevřeně'' zamilovaný. Jeho učitel má na Yuujiho krásnou mámu také zálusk, a tak se střetávají dva velcí rivalové, kteří se pak rozhodnou spolčit proti jejich největšímu nepříteli, Yuujiho otci. Do něj je zamilovaná jeho sekretářka. Jakmile zjistí, jak mladou má ženu, zaměří se na jejich syna, který je teď zapleten do ''milostného'' trojúhelníku, mezi jeho vlastní mámou a roztomilou motorkářkou Mayuki.

Yawara!

Yawara! (1989)

Yawara! je sportovní anime s komediálními a romantickými prvky. Vše začíná s mladou dívkou jménem Yawara Inokuma. Na první pohled je to typická japonská středoškolačka, kterou zajímá většina věcí, co průměrnou mladou dívku; nicméně, už roky ji tvrdě trénuje její dědeček Jigoro (bývalý šampión v judu), který s ní má, jakožto s budoucí judo senzací, velké plány. I přes její protesty všemožně využívá každé příležitosti, aby se Yawara musela zúčastnit zápasů a turnajů. Jeho hlavním cílem je, aby si Yawara vybojovala zlatou medaili v olympijských hrách a dostala čestnou medaili.

Kjó kara ore wa!!

Kjó kara ore wa!! (2018) (seriál)

Dva studenti Mitsuhashi Takashi (Kento Kaku) a Itou Shinji (Kentarô Ito) právě přestoupili na Nanyou High a zcela znudění z obyčejného středoškolského života se rozhodnou přestup na novou školu využít jako vekou příležitost k vytvoření zcela nové image - stát se delikventy! Itou a jeho smysl pro spravedlnost se neustále střetává s Mitsuhashiho ďábelskými klukovinami, a to vede k jejich častým sporům. Přesto se však stanou nejlepšími kamarády na život a na smrt.

Honey

Honey (2018)

Nao Kogure (Júna Taira) je milá, ale stydlivá středoškolačka. Jednoho dne se jí Taiga Onise (Šó Hirano) zeptá: ''Budeš se mnou chodit, za předpokladu, že se jednou vezmeme?'' Nao ho nedokáže odmítnout, protože se ho bojí. Taiga má červené vlasy a pronikavé oči. Kvůli jeho vzhledu ho ostatní často označují za obyčejného delikventa. Taiga je ale ve skutečnosti milý člověk a je také nadaným kuchařem. Jak ho Nao blíže poznává, začíná ho mít ráda.

Himomen

Himomen (2018) (seriál)

28letý Sho Himonya má ve svém srdci prostor pro dvě věci: lásku ke své přítelkyni Yuriko Kasuze a lásku v nicnedělání. Jednoho dne ho rodiče vyhodí z domu. Sho se nastěhuje ke své přítelkyni, 26leté zdravotní sestře. Ta tvrdě pracuje a přitom se snaží Shoa přesvědčit, aby začal pracovat.

The Rapeman

The Rapeman (1994) (seriál)

Keisuke Iwasaki - ve dne oblíbený tělocvikář na střední škole, v noci nenapravitelný Rapeman. Jako maskovaný mstitel spolupracuje se svým strýcem, bývalým chirurgem, aby šířili spravedlnost ku prospěchu svých klientů, kteří vyhledávají jejich pomoc ve svých potížích, prostřednictvím ''Rapeman služeb''. Ať už jde o pomstu na ex-milence, o napravení vztahu mezi dcerou a jejími rodiči či o potlačení hněvu rozladěného zaměstnance, Keisuke nikdy neselže ve splnění svých poslání. Kdykoli se zde potulují zhrzené ženy, Rapeman přichází, aby je násilně donutil k převratu jejich poskvrněných srdcí.

Geunamja ohsu

Geunamja ohsu (2018) (seriál)

Oh Soo je mladý muž pracující jako slibný inženýr v IT společnosti, majitel kavárny a barista. Je chytrý a pohledný. Kromě toho má ještě schopnost dávat dohromady všechny zamilované muže a ženy za pomoci kouzelného pylu. A právě díky tomuto pylu se Oh Soo zamiluje do Seo Yoo-Ri, mladé a nebojácné policistky.

Reklama