Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi
  • Komedie

Obsahy (3 578)

Pán času - 73 yardů

Pán času - 73 yardů (2024) (epizoda)

Duo tentokráte zamíří do Walesu. Jakmile Ruby vystoupí z TARDIS, šlápne na tenký bílý provázek a přetrhne jej. Chvíli na to zmizí Doctor, TARDIS se nechce otevřít a uvidí ženu, která na ni ukazuje nepochopitelná gesta... Co se to děje?

Pán času - Bum

Pán času - Bum (2024) (epizoda)

Na planetě, kde lidstvo vede válku proti strojům, se zjeví Doctor s Ruby. Doctor se vydá křičícímu vojákovi na pomoc. Co čert nechtěl, šlápne při tom na nastraženou minu.

Wisting - Episode 3

Wisting - Episode 3 (2019) (epizoda)

Napětí houstne, FBI se podařilo sestavit přibližnou podobu Godwina. Vyšetřovatelé prochází město a okolí, zda ho někdo neviděl. Line se dozví, že Viggo a Irene (jeho kamarádka) byli společně léčeni v psychiatrické léčebně. Viggo údajně trpěl deziluzemi. Do Larviku se po 17 letech navíc vrací usvědčený vrah Vidar Haglund. Podle něj ho někdo sleduje a chce ho opět dostat do vězení. Shodí to na Franka Robekka. Frank si totiž myslí, že to právě kvůli Haglundovi zmizela jeho dcera před 17 lety.

Wisting - Episode 2

Wisting - Episode 2 (2019) (epizoda)

Vyšetřovatelé (FBI a Wistingův tým) vyrážejí na místa, která jsou na nalezených fotkách. Podle FBI sériový vrah Godwin rád svá těla pohřbíval ve studnách. Line (novinářka, dcera Wistinga) píše článek o smrti Vigga Hansena. Ten zemřel za podivných okolností. Navštíví Viggovy staré přátelé, aby přišla na to, proč Viggo zemřel. Hammerovi, jednomu z vyšetřovatelů, se na mobilu objeví video ženy uvězněné v cele, která naléhavě prosí o pomoc.

Wisting - Episode 1

Wisting - Episode 1 (2019) (epizoda)

V malém městě v Norsku jménem Larvik je nalezena mrtvola. Na první pohled obyčejná vražda se zvrtne v mezinárodním vyšetřování, když se na těle mrtvého najdou otisky amerického sériového vraha. Do vyšetřování se zapojují dva agenti FBI...

Pán času - Ďáblův akord

Pán času - Ďáblův akord (2024) (epizoda)

Na Zemi se dostala zlá Maestro, která znemožňuje lidem tvořit hudbu. Doktor a Ruby putují do roku 1963, aby ji zastavili a obnovili víru v hudbu...

Pán času - Špunti z kosmu

Pán času - Špunti z kosmu (2024) (epizoda)

Tentokráte se Doktor s Ruby vydávají do budoucnosti, kde narazí na posádku plnou dětí a příšeru schovanou v podpalubí.

Šógun - Sen o snu

Šógun - Sen o snu (2024) (epizoda)

Příběh se uzavírá. Všichni se vzpamatovávají z událostí z Osaky. Toranga završí Nachové nebe, Jabušige dostane, co si zasloužil, Blackthorne opravuje svou loď.

Šógun - Nachové nebe

Šógun - Nachové nebe (2024) (epizoda)

Mariko a její družina (včetně Jabušigeho a Blackthornea) se jménem Toranagy jdou do Osaky vzdát Radě starších.

Šógun - Propast života

Šógun - Propast života (2024) (epizoda)

Toranga spolu se svou družinou míří od Osaky vzdát se. Všichni si myslí, že to je čiré bláznovství. Toranga, který nechce nadále prolévat krev a sužuje ho nemoc, nevidí jiné řešení. Blackthorne se setkává s členy jeho bývalé posádky.

Šógun - Než vyhasne tyčinka

Šógun - Než vyhasne tyčinka (2024) (epizoda)

Toranga hodlá spustit Nachové nebe. Požádá tedy o pomoc svého bratra Saekiho. Buntaro (manžel Mariko) chce zabít Blackthornea kvůli jeho údajnému poměru s Mariko.

Šógun - Dámy vrbového světa

Šógun - Dámy vrbového světa (2024) (epizoda)

Mariko bere Blackthornea na žádost Toranagy do luxusního podniku, aby přišel na jiné myšlenky a uvolnil se. Ishido Kazunari posiluje svůj vliv v Ósace a neváhá zaútočit na své oponenty. Dozvíme se něco z minulosti Mariko. Toranga přemýšlí, zda spustí svůj plán.

Banshee - Season 1

Banshee - Season 1 (2013) (série)

Před 15 lety okradli Lucas a Carrie obávaného mafiána Rabitta. Dnes se Lucas konečně dostal z basy ven. Podařilo se mu utéct do malého města Banshee. Shodou okolností je ve městě zastřelen nově nastupující šerif. Lucas tak přijme jeho identitu stává se novým šerifem. K tomu je ve městě i Carrie, plus mu za zády funí Rabitt, prahnoucí po jejich smrti.

My z Kačerova - Dr. Jekyll a pan Kačer

My z Kačerova - Dr. Jekyll a pan Kačer (1987) (epizoda)

Na aukci starých předmětů získá strýček Skrblík starý plášť s kloboukem a voňavku s neznámým obsahem. Když si stříkne voňavku na sebe, má tendenci rozdávat své drahocenné peníze. Synovci chtějí strýčkovi pomoci, ale marně. Tajemný cizinec voňavku ukradne, aby ji využil k obírání lidí. Aby ho synovci zastavili, musí se spojit se světoznámým detektivem Jonesem...

Temný případ - Now Am Found

Temný případ - Now Am Found (2019) (epizoda)

V roce 2015 se případ konečně uzavírá. Všechno směřuje k jednookém černochovi. Wayne a Roland jdou za ním zjistit, co se tehdy opravdu stalo. Dozví se po tom všem pravdu?

Temný případ - The Final Country

Temný případ - The Final Country (2019) (epizoda)

Wayne s Rolandem toho mají dost. Mají za to, že v tom celém má prsty Harris James. I když nemají důkazy, pořádně si ho podají. Amelie získá důležitou fotografii.

Temný případ - Hunters in the Dark

Temný případ - Hunters in the Dark (2019) (epizoda)

Deset let po událostech z listopadu 1980 se případ znovuotevřel. Roland se s Waynem setkají s Danem O'Brienem (bratranec Lucy – matky pohřešovaných dětí). Ten má prý informace o Julii. Něco řekne, ale jen za 7 tisíc amerických dolarů.

Temný případ - If You Have Ghosts

Temný případ - If You Have Ghosts (2019) (epizoda)

Po přestřelce jsou v domě Woodarda nalezeny věci pohřešovaných dětí. Jenže Wayneovi se to celé nezdá. Tom (otec pohřešovaných dětí) si vyslechne vzkaz od Julie, která tvrdí, že Tom není její otec.

Temný případ - The Hour and the Day

Temný případ - The Hour and the Day (2019) (epizoda)

Wayne a Roland se dozví, že se zmizením dětí má údajně něco společného nějaký černoch s jedním špatným okem. Woodard (místní podivín) se přes zákaz místních přiblíží k jednomu z místních dětí.

Temný případ - The Big Never

Temný případ - The Big Never (2019) (epizoda)

Policie hledá toho, kdo rodině zmizelých dětí poslal vzkaz. Wayne najde v pokoji dětí kousky papíru s cizím rukopisem.

Reklama