Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wayne s Rolandem toho mají dost. Mají za to, že v tom celém má prsty Harris James. I když nemají důkazy, pořádně si ho podají. Amelie získá důležitou fotografii. (Varan)

Recenze (20)

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naoko zajímavé, ve skutečnosti rozčarování. Už dva díly to vypadá, že se bude opakovat motiv Agathy Christie, kterou Britové zpracovali v jednom z dílů Slečny Marplové a pokud nepřijde v poslední části nějaké absurdní překroucení (vše je jen nemocné v hlavě Waynea Heyse), tak to tak bude. A to mne moc nebaví. Kdyby to aspoň bylo zpracováno nějak emotivněji a méně uspávajícím způsobem. Stodola byla také zcela očekávaná a to, co se v ní stalo, bylo zpracován nudně a detektivové se chovali diletantsky, proto nastalo, co nastalo. Jako fakt by ho neodpoutával zezadu? Fakt by se s takovou tělesnou převahou nechal takto dostat? Závěrečná scéna sice mrazivá (strach o rodinu), ale pořád nic, co by mne přikovalo k sedačce. Poslední díl rozhodne. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bude z toho jedna velká katarze nebo jen nepříjemná pachuť v ústech? Otázky, které si pokládám už zhruba dva tři díly, protože nezodpovězeného zůstává dost. Vrací se staré souvislosti, ale nejsou dle mého nijak nosné nebo zajímavé. Vynesl někdo Toma na rozhlednu? Dohnali ho přes okraj detektivové? Jakou roli hraje jednooký černoch? Každopádně už víme, co detektivové udělali a brzy se dozvíme i následky jejich činu. Osm dílů je každopádně hrozně moc, v mnohých se nic moc zásadního neudálo. ()

Reklama

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia sezóna True Detective bola až do poslednej epizódy veľmi vyčerpaná a v mnohých ohľadoch nútená. Ale táto epizóda, nielenže dokázala vyniknúť, ale vyrovná sa epizódam 4, 5 a 8 z prvej sezóny. Mimochodom, ako si možno vysvetliť scénu, v ktorej je Wayne obklopený len tmou a trochou svetla? (Práve tu cítiť vibrácie Twin Peaks.) Je reportér skutočne July? Prečo sa pred Waynovým domom po 35 rokoch stále nachádza muž v čiernom aute? Je Wayne možno, len možno, spojený s únosom detí? Už sa neviem dočkať, kedy sa to dozvieme vo finále. 5/5 Fenomenálne ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa osobne možno najlepšia epizóda tretej série, čo ako pozerám, som jeden z mála. Vyšetrovatelia na to v deväťdesiatom kápli, lenže tak trochu až po opätovnom uzavretí prípadu, takže sa ide na vlastnú päsť. Dozvieme, sa, čo sa medzi dvojicou detektívov stalo a zistíme, že sa prípeh odohráva v rovnakom vesmíre, ako prvá séria. Je teraz otázne, či ide len o postmoderný detail, alebo sa dopátrame k doriešeniu toho, čo prvá dvojka nemohla dotiahnuť do úplného konca. Nech sa v poslednom dieli Pizzolatto predvedie! ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nicu Pizzolattovi se podařilo opravdu předposlední díl zakončit tak, abychom netrpělivě očekávali díl poslední, s tím, že mnoho si mnoho fanoušků přivstane a bude koukat ve tři ráno, aby zjistili, jak to s únosem a vraždami bylo. Máme sice teď už na internetu ukázku z poslední epizody, ale ta vůbec neukáže nic, co by pomohlo s vyřešením případu. Občas se ukáže, že předposlední epizoda je ta nejlepší, ale dnešní epizoda (sedmá z osmi - z třetí série) je opravdu nejlepší. Mé hodnocení: 100 % ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama