Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Biografie (12)

T.J. Thyne (herec / producent)

30.08.2007

Narodil se v početné rodině, celým jménem jako Thomas Joseph Thyne, celkem má pět sourozenců. Jedná se spíše o seriálového herce, poslední dobou se začal věnovat i produkci stejně jako jeho bratr Tone Thyne. Jeho další bratr John Thyne III je advokát a realitní makléř, který tento rok kandidoval v městské radě města Santa… (více)

Parker Stevenson (režisér / herec)

30.08.2007

Vlastním jménem Richard Stevenson Parker. Své jméno si musel upravit, protože v databázi herců již existovali herci se stejnými jmény. Parker má bratra, který je znám spíše jako producent než herec. V mládí se věnoval hlavně sportu, vynikal ve veslování, vyhrál i prestižní závody během svého studia na Princetonu.O herectví se… (více)

David Marciano (herec)

30.08.2007

David měl během vyrůstání v Newarku problémy se zákonem a údajně tyto zkušenosti využil později při hraní. Univerzitu studovat v Bostonu - biomedikální inženýrství, ale uvědomil si, že věda není pro něj a rozhodl se pro herectví. V roce 1985 se přestěhoval do Los Angeles, po dvou letech se dočkal příležitosti v seriálu WISEGUY,… (více)

Billy Warlock (herec)

30.08.2007

Billy Warlock, svým jménem William Alan Leming se narodil v Kalifornii. Jeho otec je v Hollywoodu známý kaskadér, ihned po škole zařídil Billymu první práci u filmu, začínal jako dablér Robina Williamse. O několik měsíců později už natáčel v seriálu HAPPY DAYS.Fanoušci v Americe ho znají především jako herce v soap operách -… (více)

Chad Lowe (režisér / herec)

30.08.2007

Charles "Chad" Lowe se narodil v Dayton, Ohio. Matka byla učitelka a otec právník. V 9 letech se rodina přestěhovala do LA, inspirován svým bratrem - Rob Lowe a povzbuzován sousedem - Martin Sheen, se vrhnul na herectví. Po menších rolích v tv filmech získal roli v seriálu LIFE GOES ON, za nezapomenutelné ztvárnění HIV… (více)

Stephen Collins (herec / režisér)

30.08.2007

Celým jménem Stephen Weaver Collins. Jméno Weaver zdědil po svém praprapradědečkovi, generálu Jamesi B. Weaverovi, který byl jedním z kandidátů na prezidenta USA v roce 1892.Získal mnoho zkušeností na Brodwayi a na New Yorkské scéně. U nás je znám ze seriálu SEDMÉ NEBE, hrál také kapitána Willarda Deckera ve STAR TREK:FILM.… (více)

Richard Grieco (herec / producent / režisér)

30.08.2007

Plným jménem Richard John Grieco, pochází z Irsko-Italské rodiny, má dvě sestry a bratra. V mládí se věnoval především sportu, hrál americký fotbal, hokej. Na škole zvítězil v soutěži Mr.Musk. Svou kariéru začínal jako model u známých módních značek, zároveň se začal zajímat i o herectví. Jeho první hereckou zkušeností byl… (více)

Luke Perry (herec / režisér)

30.08.2007

Luke Perry, narozen jako Coy Luther Perry III. Je rozvedený, se svou bývalou manželkou Rachel Sharp má 2 děti - syna a dceru. Luke je milovníkem zvířat - má 2 psy a prase. Než se uchytil u filmu, vystřídal mnoho zaměstnání.U nás se proslavil díky seriálu BEVERLY HILLS 90210. Díky této roli se v roce 2005 umístil na 6. místě v… (více)

Martin Donovan (herec / scenárista / režisér)

30.08.2007

Martin se narodil jako jedno ze čtyř dětí v irsko-americké rodině v Kalifornii. Navštěvoval universitu v Los Angeles a také American Theater Arts. V roce 1983 se přestěhoval se svou manželkou, herečkou, Vivian Lanko do New Yorku. Protloukal se životem a musel brát rozličná zaměstnání, aby zabezpečil rodinu. V N.Y. se připojil k… (více)

Scott Bakula (herec / producent / režisér)

30.08.2007

Scott Stewart Bakula pochází z hudební rodiny a má dva mladší sourozence. Bakula je znám především jako televizní herec, ale svou hereckou kariéru začal učinkováním na Brodwayi. Po několika malých rolích v TV seriálech vytvoříl roli dr. Sama Becketta v úspěšném sci-fi seriálu Quantum Leap. Za tuto roli získal v roce 1992 Zlatý… (více)

Radim Fiala (herec)

30.08.2007

Rodák z Brna, Radim Fiala, se narodil v lednu roku 1971. Vystudoval konzervatoř, v roce 1993 ukončil studium na JAMU obor činoherní herectví. 14 let strávil v angažmá divadla Husa na provázku, ze kterého odešel v roce 2006 a přesunul se do Prahy. V Brně ztvárnil několik desítek divadelních postav.Ve filmu se objevil zatím jen… (více)

Kirstie Alley (herečka / producentka)

30.08.2007

Kirsten Louise Alley je známou herečkou ze seriálu CHEERS,za tuto roli získala nejen cenu Emmy (1991), ale o rok později i Zlatý Globus. Narodila se a vyrůstala ve Wichita, Kansas. Její otec vlastnil těžební společnost, má 2 sourozence. Její matka zemřela při autonehodě, kterou zavinil opilý řidič v roce 1981. Při studiu se… (více)

Reklama